Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Vincze: 2005 felejthető

Politikai szempontból felejthetőnek nevezte a 2005-ös esztendőt Vincze László, Csongrád és térségének országgyűlési képviselője, aki leginkább két unokájának örült az óévben.
Politikai szempontból felejthetőnek nevezte a 2005-ös esztendőt Vincze László, Csongrád és térségének országgyűlési képviselője, aki leginkább két unokájának örült az óévben. A fideszes honatya elmondta: a balástyai csomópont kiépítéséért folytatott erőfeszítése munkahelyekben mérhető eredménnyel zárult, Sándorfalva várossá avatásakor pedig több éves lobbitevékenysége ért be.

– Májusban még meddő ötletnek tartották, hogy tabutémákat feszegetek vízlépcsőügyben, de fél évvel később már szakmai konferenciát rendeztek Csongrádon a tiszai duzzasztó megépítésével kapcsolatban. Decemberben pedig az országgyűlés nagy többséggel elfogadta egyéni módosító indítványomat, amely a tiszai teherhajózás feltételeinek megteremtését is beemelte az országos területfejlesztési koncepció feladatai közé – mondta el. Vincze úgy véli, az orosz–ukrán gázvita még inkább felerősítette az alternatív energiaforrások jelentőségét, és ennek egyik eleme lehet a vízi energia jövőbeni hasznosítása.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az idén költözik a csongrádi bíróság

Megkezdődött a csongrádi bíróság új épületének átalakítása, a munkát egy szegedi cég nyerte el. A… Tovább olvasom