Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

Vincze a Fidesz-jelölt Csongrádon

Vincze László a Fidesz-MPSZ képviselőjelöltje a Csongrád megyei 4. számú választókerületben – jelentette be pénteken délután Turi-Kovács Béla.
Vincze László a Fidesz-MPSZ képviselőjelöltje a Csongrád megyei 4. számú választókerületben – jelentette be pénteken délután Turi-Kovács Béla. A Kisgazda Polgári Egyesület elnöke, a parlament környezetvédelmi bizottságának elnöke a Fidesz választási irodájában azt mondta, hogy azok közé tartozik Vincze a parlamentben, akinek csendes, halk fölszólalására odafigyelnek, mert a vidéken élők, az állattartók, a szőlőtermelők valós gondjairól beszél.

Vincze László azt mondta, hogy eddig mindenkor a köz szolgálata volt a célja, ez ezután is így lesz. Most a Tisza hajózhatóságáért is küzd, mert ennek a térségnek ez adhat fellendülést, újabb munkahelyeket.

Pénteken délután a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Csongrád Megyei Területi Választmánya is közleményt adott ki, amely arról szól, hogy a párt „egyhangúlag, teljes jó szívvel ajánlja Csongrád és vidéke polgárai figyelmébe képviselőjelöltjét, Vincze Lászlót". Lázár János választmányi elnök arra hívja föl a figyelmet, hogy Vincze „tisztességes, kisgazda gondolkodású emberként 1998 óta a magyar Országgyűlésben munkájával arra törekedett, hogy a környékben élők életminőségének javulásához hozzájáruljon."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kelet gyógyászata Csongrádon

A nyugati és a keleti orvoslás békében megfér a csongrádi Dr. Szarka Ödön Szakrendelő falai között.… Tovább olvasom