Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Vincze nem szavazatot kér Bedőtől

Csongrád - Aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz annak érdekében, hogy az országgyűlés oszlassa föl magát – jelentette be pénteken Csongrádon Vincze László országgyűlési képviselő és Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője.
Az ellenzékiek sajtótájékoztatóján elhangzott, ha a választópolgárok szignójukkal is kinyilvánítják, erre van most szükség, kedvező fordulat következik be a hazai politikában. Cser-Palkovics András azt mondta, százmilliárd forintot von el a kormány az önkormányzatoktól, és ezzel többek között Csongrádon is ellehetetlenül az oktatási és szociális feladatok ellátása. Mindketten arra kérték Bedő Tamás polgármestert, MSZP-s országgyűlési képviselőt, hogy az elvonások miatt ne szavazza meg a 2009-es költségvetést. Vincze ugyanakkor megjegyezte: szerinte a jelenlegi ellenzéki többség ellenére a parlament balliberális oldala meg fogja szavazni a költségvetési törvényjavaslatot. A Fidesz szerint most gazdaságélénkítő intézkedésekre lenne szükség.

A tájékoztatón bejelentették, újjáalakult a csongrádi Fidelitas-szervezet, amely Máté Attilát választotta vezetőjévé. A fiatalokat a Fidesz be akarja vonni a helyi és a térségi politikába.

Olvasóink írták

 • 12. faQtya 2008. november 15. 21:44
  „...még mielőtt azzal "vádolnának", hogy balos vagyok, leszögezem, hogy egyik
  politikai oldalt se szeretem, egyik kutya, és a másik is csak ugat...
  Szóval, aláírást gyűjtünk... miért is? Azért, mert törvényes szavazáson nem ők nyertek?
  Nálunk ilyen a választási rendszer, és kész! Szóval, szerintem nem kellene erőltetni.

  Inkább gyűjtsenek aláírást, hogy a képviselők is fújják meg a szondát, főleg, ha balesetet okozott!
  (Ugyebár, hallottunk már olyan képviselőről, aki már nem is egyszer okozott balesetet, és országos hír lett belőle, hogy nem fújta meg a szondát...-de miért nem???) És gyűjtsenek aláírást a költségtérítés maximalizálásáról, valamint hogy a képviselői tiszteletdíj ne lehessen több pl a mindenkori minimálbér háromszorosánál (emellett mondjuk a választók szavazhatnának plusz költségeket a képviselőjüknek, ha elégedettek az ELÉRT munkával).
  Ezeket szívesen aláírnám bármely pártnak, bármely képviselőnek!!!

  Lassan (igen lassan) közeleg a választási időszak, ideje lenne már valami POZITÍV dologgal felhívni a figyelmét mindkét oldanak előrukkolnia akár helyi, akár országos szinten!
  fQ”
 • 11. dorevi 2008. november 15. 11:11
  „Nekem meg sok az adófizetőre háruló teher.
  Aláírást gyűjteni smafu.
  De miért ilyen drága az államhatalom és államigazgatás fenntartása.
  A kormány most azt teszi, amit a Fidesz indítványozott: kis- és középvállalkozók támogatása.
  Ettől egy egyszerű állampolgár agyvérzést kap. Mert akkor hol működik a fekete és szürkegazdaság elleni fellépés?”
 • 10. achilleus 2008. november 15. 10:23
  „Kedves FűzfaVessző! Sajna a vágyakat nem lenne szabad összekavarni a realitásokkal, ha ezt egy politikai erő teszi, az akkor is csak ámítás! Mindamellett nem kétséges, hogy kire/kikre fogok szavazni ;-). Fel a fejjel!!”
 • 9. FűzfaVessző 2008. november 15. 10:18
  „Pontosítok.Nekünk egy nap is sok ebből a kormányból, fél év maga az örökkévalóság.
  F.V.”
 • 8. sr 2008. november 15. 10:17
  „Már megint a Fidesz!
  Ezzel nem érnek el semmit, mellesleg kíváncsi lennék, hogy gondolják az ország rendbetételét! A probléma megoldása nem abban rejlik, hogy szép beszéddel megfelelünk a népnek! A fő gond az, hogy az EU elvárásának kell megfelelni! Az Unió viszont a "csak dumát" nem tolerálja!”
 • 7. FűzfaVessző 2008. november 15. 10:12
  „acilleus!
  Nekünk egy nap is sok ebből a kormány.fél év maga az örökkévalóság.
  F.V.”
 • 6. achilleus 2008. november 15. 09:47
  „Nem ügydöntő, az egyébként nem is lenne alkotmányos! Megbeszéli az Országgyűlés, előre tudom ki, mit fog mondani. Bizottságozdiznak előtte, majd hazamennek. Kész, ennyi! Szerintem is fölösleges, ha valaki bizonyítani akar valamit, most már ott lesznek az EU választások, arra már alig kell fél évnél tovább várni.”
 • 5. Logaritmus 2008. november 15. 09:09
  „Fidesz és egy újabb aláírásgűjtés.... :D”
 • 4. keletaru 2008. november 15. 08:11
  „Vincze ember is volt már egykét csapat színében ! S topon van a számla nélküli költségtérítés felvételében , ( tehát ezzel is támogatja a fekete gazdaságot ) ahogy értesültünk a sajtóból ! Bedő meg jó pártkatona , be biztonyította már jó pár szavazáson ! Nem a választók érdekeit képviseli ! S ezzel az adóság állománnyal már nagyon nehéz lessz bárkinek is bármit előre lendíteni . A közszvérából is kivont jelentős ősszeg szintén nem jelenik meg ! Egyesek a MAGYAR államkaszát feneketlen kútnek nézik . Persze megint a bérből fizetésből élöknek kell fizetni mindent . Ő személyes felelőségük , felelőségteljes döntéseket hoznak , sehol nem jelenik . Amíg ez a pazarlás folyik az egyik oldalt , másikon meg a folyamatos elvétel . Rendszer váltás óta látszik mindkét nagypárt törekvése , lehet érezni a börünkök a NAGY JÓLÉTET . S jönnek a választások kezdenek izgulni egyesek ! Itthon nem merik elmondani a külföldi véleményeket politikusainkról !”
 • 3. Sheriff46 2008. november 15. 07:49
  „Hát igen...”
 • 2. N.P. 2008. november 15. 07:30
  „Nem arról kellene aláírásokat gyüjteni, hogy a drága képviselőink a költségtérítésüket csak számla ellenében kaphassák meg? Vagy az országgyűlés létszámáról ? Vagy arról, hogy miért van 25.000 képviselő az országban ? Ez egy PR fogás és ráadásul sem értelme, sem kötelező érvénye nincs.”
 • 1. Power 2008. november 14. 23:09
  „A kibicnek semmi sem drága. A megélhetési MSZP-és politikusok milliós havi fizetésük ellenére 100 ezer forintért eladják a parlamenti szavazataikat Gyurcsány Ferencnek.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vállalati felsővezetőket faggattak a csongrádi diákok

Csongrád - Nincs mitől tartaniuk a hölgyeknek, belőlük is lehetnek felsővezetők – hangzott el… Tovább olvasom