Digitália

2017.11.07. 14:46

Mobilapp fejlesztőknek hirdetett versenyt a BME és a NISZ

Egy okosváros lakóinak életét megkönnyítő alkalmazásokat várnak a versenyzőktől.

A versenyre egyénileg, vagy két fős csapatban nevezhetnek a fejlesztők.


NISZ és BME 1app fejlesztő versenyére olyan fejlesztők jelentkezését várják, akik alkalmazásötletükkel egy okosváros közösségét szólítják meg, legyen az akár egy bejelentő, ügyiratkezelő, szabadidős, vagy közönségszervező alkalmazás.


Az app funkciója szabadon választható, de fontos kitétel, hogy az alkalmazás segítse a felhasználót a digitális térben is aktív polgárrá válni. ez lehet akár egy játék is.


A jelentkezési határidő 2018. február 20. Eddig kell a felhasználóknak regisztrálni a http://1app.mik.bme.hu címen, és feltölteni az alkalmazás elérhetőségét, a rövid leírását, valamint a forráskódot.


A nevezett alkalmazások értékelésében Ádám Csongor, a NISZ Zrt. Kiemelt fejlesztések ágazati igazgatója, valamint Schulcz Róbert, a BME Mobil Innovációs Központjának igazgatója vesz részt. 


Eredményhirdetés 2018. február 27-én lesz a NISZ székházában. Az első helyezett 500 ezer, a második 300 ezer, a harmadik 150 ezer forint díjazásban részesül.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!