Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 19°C | 29°C Még több cikk.

Annyira izzadt a lány, hogy fél év szabira kellett mennie

Esme De Silva hyperhidrosistól szenved, aminek következtében extrém módon izzad.

A 25 éves nő megpróbáltatásai tinédzserként kezdődtek, és az utóbbi egy évben annyira eldurvult a helyzet, hogy fél év fizetés nélküli szabadságra ment.

Esme azt mondta, hogy annyira rosszul érinti az izzadás, hogy egy idő után teljesen paranoid lett, hogy mindenki róla beszél, arról, hogy mennyire izzad és ki is nevetik.

Az iskolában a lánynak minden éjszaka ki kellett mosnia az egyenruháját, és mindig kellett, hogy legyen nála dezodor, parfüm és egy váltás ruha.

A bevásárlást vagy a köztéren sétálást rémálomnak nevezte, kerülnie kell a szintetikus ruhadarabokat, amik jobban kiemelnék baját.
 

Metro


Annyira rosszra fordult az állapota az elmúlt időszakban, hogy a munkában sem tudott másra gondolni, minthogy mindenki őt nézi, róla beszélnek, hogy látszódik-e a ruháján, a kezén, a fején az izzadás, így elment fél év fizetés nélküli szabadságra.

Mindenfélét kipróbált, hogy javuljon az állapota, de botoxolni nem akart folyamatosan eljárni, más pedig nem használt, mire végre megtalálta a megoldást egy különleges, izzadásgátló készítményben.

Azóta megváltozott az élete, visszatért a munkába és már az esküvőjét tervezi a vőlegényével, végre nem érzi úgy, hogy mindenki azt figyeli, hogy mennyire van leizzadva.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A gyerekek örökölhetik a kancsalságot

A gyerekek szemének veleszületett rendellenességei már nagyon korán látszanak. Tovább olvasom