Egyperces

2014.06.13. 11:46

Péntek 13, telihold és Tibet

Szeged - Különös együttállások napjára ébredtünk. Péntek 13-a mellett még telihold is van. Ráadásul a tibetiek szerint tízmilliószoros nap a mai.

Delmagyar.hu

Az egyik legelterjedtebb babona a péntek 13-tól való félelem. Pontosan nem tudni, hogyan vált a babonások fejében ez az együttállás balszerencséssé, de a hiedelem már a középkor óta létezik.

Fotó: Internet

Fotó: Internet
A mai napon ráadásul telihold van. A telihold energiái pedig beteljesítenek érzéseket, eseményeket, folyamatokat - mondják a hozzáértők. Állítólag ilyenkor nyugtalanabbak, feszültebbek az emberek.

Fotó: Internet

Fotó: Internet
És ha még mindez nem lenne elég: tízmilliószoros teremtő nap a mai. A tibetiek szerint évente négy ilyen teremtő Buddha nap van. Ilyenkor tízmilliószoros energiával képes teremtődni minden, ami elindul, vagy megszületik (gondolat, döntés, cselekedet), pozitív és negatív dolgok egyaránt.

Fotó: Internet

Fotó: Internet
Az ilyen hármas együttállás állítólag ritka. Érdemes odafigyelni, tudatosan irányítani a gondolatainkat és az érzéseinket - figyelmeztetnek a szakértők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!