Életstílus

2010.09.19. 19:23

Hajhoroszkóp, avagy milyen haj illik a csillagjegyedhez?

Ezotéria - A csillagjegy szinte mindent elárul, például azt is, hogy milyen az ideális frizura a jegy szülötte számára. Íme a Joy különleges hajhoroszkópja, amiből mindenki megtudhatja, melyik fazon illik hozzá.

Delmagyar.hu

Születésünk időpontja állítólag szinte mindenben meghatározza az életünket; nemrég megtudtuk, melyik sportág a legmegfelelőbb a különböző jegyek szülöttei számára. A Joy női magazin munkatársai most egy hajhoroszkópot adtak közre - keresse meg a saját csillagjegyét!

Kos

Lételeme a változatosság, a hosszú haj azonban távol áll tőle, inkább a rövid, sportosabb fazonokat kedveli, színek terén viszont nem ismer lehetetlent.

Bika

Szereti a kényelmet, ezért a frizuráját sem a legújabb divat, inkább a praktikum alapján választja ki. Távol állnak tőle a feltűnő színek és fazonok, a hagyományos vágást részesíti előnyben.

Ikrek

Nagyon aktív, változatos jegy és ez a frizuráján is meglátszik. Szinte mindig más hajkoronával lép ki a fodrászatból, legjobban a tépett, kócos hatású fazonok állnak neki.

inkább a rövid, sportosabb fazonokat kedveli. Fotó: internet
A Kos inkább a rövid, sportosabb fazonokat kedveli. Fotó: internet

Rák

Igazán nőies és elegáns jegy, ezért kedveli a hullámos, loknis fazonokat és imádja csinos hajdíszekkel feldobni frizuráját. A rák a természetes hajszínre esküszik, de ha festet, akkor is csak természetes módszerekkel.

Oroszlán

Imádja a feltűnő, különleges fazonokat, főleg a nagy, göndör frizurák állnak jól neki. A frizurája kiválasztásánál határozott elképzelései vannak, amikről nem hagyja magát lebeszélni.

Szűz

Nem szereti a változásokat, így a frizuráját sem sűrűn változtatja. Kedveli az egyszerű, letisztult stílust, az elegáns, nem kihívó fazonokat. Hajfestéskor is csak a természetes hatású színekkel próbálkozik.

Kedveli az egyszerű, letisztult stílust, az elegáns, nem kihívó fazonokat. Fotó: internet
A szűz jegyűek kedvelik az egyszerű, letisztult stílust, az elegáns, nem kihívó fazonokat.
Fotó: internet

Mérleg

Imád a külsejével foglalkozni, ezért gyakran változtatja a frizuráját. Kedveli a nem mindennapi formákat és színeket, de a nőies hullámok is nagyon jól állnak neki.

Skorpió

A skorpió feltűnő, erős egyéniség, ezért sokszor választ kihívó, extrém hajviseletet, kedveli az asszimmetrikus, modern fazonokat. Szereti a különleges színeket, főleg a vörös árnyalatait.

Nyilas

Egyszerű, klasszikus frizurával érzi magát jól. Ritkán jár fodrászhoz, inkább saját maga készíti el a frizuráját, sőt sokszor a vágást sem bízza másra.

sokszor a vágást sem bízza másra. Fotó: internet
A Nyilas sokszor a vágást sem bízza másra. Fotó: internet

Bak

Sohasem lép ki az utcára kócosan. Szereti a precíz, egyszerű, de nem régimódi hajviseleteket. A festés és a dauer sem áll távol tőle.

Vízöntő

Imádja a bolondos, színes frizurákat, gyakran festet feltűnő színeket a hajába. Érdekli a trend és szereti a hajkoronáját még különlegessebbé tenni, ezért sokszor extrém fazonokat hord.

Halak

Szereti a klasszikus hullámokat, a frufrut és a hagyományos tónusú színeket. A frizuráját nem a divat, inkább saját elképzelései határozzák meg.

Az eredeti cikket itt találja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!