Életstílus

2010.09.07. 10:19

Sportolj csillagjegyed szerint!

Nem tudod, melyik a neked való sport? Vagy egyszerűen semmi nem tetszik amit kipróbáltál? Keresd meg a csillagjegyed, és megtudod, milyen sport illik hozzád!

Delmagyar.hu

Eddig talán azért nem élvezted a sportolást, mert rosszul választottál. A Nők Lapja Café munkatársai most utánajártak, hogy melyik csillagjegyhez milyen sport illik.

Kos

A Kosok szeretik megmutatni másoknak ügyességüket, energiájukat, és persze szeretnek a legjobbak lenni valamiben. Futásban és teniszben is nyerhetnek!

Bika

A Bikák gyűlölik a megerőltető, monoton mozgást, és azt is, ha nagyon megizzadnak. Az edzőtermi gépparkok viszont megnyugtatják őket, főleg akkor, ha van egy jó személyi edzőjük is.

Ikrek

Mindenképp zenés-táncos aerobik- vagy táncóra ajánlott az Ikrek jegyűeknek. Ha sportról van szó, nekik ugyanis a buli a legfontosabb.

A bikák szeretik, ha személyi edző felügyeli őket. Illusztráció: internet
A bikák szeretik, ha személyi edző felügyeli őket. Illusztráció: internet

Rák

A sport legtöbb formája elborzasztja a Rákokat. Ha van kivétel, érdemes azt választani, ha nincs, és csak az egészséges életmód a cél, az úszás lehet jó választás!

Oroszlán

Az Oroszlánok a látványos sportokat szeretik nézni, és ha muszáj, művelni is. Görkorcsolyázni, korcsolyázni, futni egy parkban – ezek oroszlános sportok.

Szűz

A Szüzek, ha sportról van szó, szeretnék minél kevesebb erőbedobással formálni az alakjukat, az ellipszistréner, a futópad és a szobabicikli nem lesz a barátjuk, de praktikus választásnak tekinthetők.

Mérleg

A Mérlegeknek a szépség és a nőiesség jegyében célszerű sportot választaniuk. A különböző táncokat (főleg a hastáncot) egyenesen a Mérlegeknek találták ki.
 
Oroszlánok és görkori
Az oroszlánok görkorizzanak!


Skorpió

A Skorpióknak a rendszerességgel vannak gondjaik, ha a mozgásról van szó. Ezért mindenképpen bérletet vegyenek, méghozzá aerobik- vagy spinningórára!

Nyilas

Leginkább a nem túl sok mozgást igénylő sportokat kedvelik a Nyilasok, mint a pilates vagy a súlyzós edzés – bár ez utóbbit csak a legelszántabbak bírják közülük sokáig.

Bak

Mindenképp gerinckímélő mozgást ajánlunk a Bakoknak, mint amilyen a jóga. Az a jó, ha a stresszt is csökkenti, mint a zumba. A kettő keveréke lenne az ideális Bak-sport.

Vízöntő

A játékot jobban szereti a sportnál, ezért leginkább a kosárlabda, a tenisz és a többi játékos mozgás ajánlható a Vízöntőnek, aki gyakran rajong az extrém sportokért is.

Halak

A vízi sportokat és az úszást ajánljuk a Halaknak, bár a jegy szülöttei gyakran szeretik a száraz és monoton mozgásformákat is, mint a biciklizés vagy a spinning.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!