Életstílus

2013.06.01. 10:54

Erőemelővel is futottak a Lilla-napon

Szeged – Bakancsot és erőemelőt is rejtett az a virágos koffer, amivel Kapás-Gönczi Izabella megnyerte a legnehezebb női táskáért járó különdíjat. No, nem rekordkísérletre készült a fiatal lány, csupán lapunk és a Napfény Park szombati rendezvényén, a Lilla-napon futott az értékes nyereményekért és a sport szeretetéért.

Kiss Tímea

A délutáni programon a közel százfős mezőnyben azonban akadtak még extrém versenytársai. A klasszikus fekete szandál mellett aranyszínű tűsarkú vagy épp egy-egy virágos-kopógós topánka is befigyelt néhány lábon.

– Cipőmániás vagyok, legalább 50 pár topánkám van otthon – mondta [namelink name="Marosi Mónika"], aki a legnagyobb sarkú cipőnek járó különdíj büszke tulajdonosa is immár. Ha az elsőnek járó díjat nem is nyerte el, jó bulinak tartotta a megmérettetést, s lábbelijéhez passzoló azúrkék lábujjkörmein látszott: nem csak edzéssel készült a versenyre. Hiába viselt ugyan a legtöbb induló hagyományos torna, vagy futócipőt, a rejtélyek tárát jelentő női táska majd mindenki vállán ott fityegett.

Szerencsére mindenki vigyázott magára, így vidáman telt a délután. Ezzel egyet értett [namelink name="Istenes Bence"], a nap házigazdája is. – Fontosak ezek a programok, mert felhívják a figyelmet az egészséges életmódra és a sport jelentőségére – mondta a műsorvezető.


Korábban írtuk:
Hiába ígértek országszerte felhőszakadást a meteorológusok, a Délmagyarország és a a Napfény Park Lilla-napját nem rontotta el az időjárás, a koncerteket népes közönség hallgatta. Délután 5-kor Stone fellépése következett, utána pedig [namelink name="Király Linda"] és Viktor szórakoztatta a nagyérdeműt.

Lilla-nap 2013. Fotó: Frank Yvette (képgaléria)


Korábban írtuk:
Tökéletes időben rendezhetjük meg családi napunkat, még nem késő kijönni a Napfényparkba, koncertekkel is szórakoztatjuk olvasóinkat. Kedvcsinálónak nézze meg galériánkat.


Lilla-nap 2013. Fotó: Frank Yvette (galéria)


Sztárvendégekkel és koncertekkel, egész napos családi programra várunk mindenkit idén is a Lilla-napon. A Napfény Parkban szombaton délelőttől késő délutánig tart rendezvényünk, amelyek között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A különféle sportos programok mellett lesz divatbemutató, címlapfotózás, és egészségügyi szűréseket is elvégeztethetnek az érdeklődők. A tudatos életmód jegyében pedig szervezünk kóstolókat is, valamint a jóga előnyeiről előadásokat. A gyermekeket a Breki sarok várja.

Idén is megrendezzük a nagy sikerű  retikülös futóversenyt, amelyet táskával a kézben teljesíthetnek a jelentkezők. Az első három helyezett természetesen ajándékot kap, de díjazzuk a legmagasabb sarkú cipő tulajdonosát, valamint a legidősebb és legfiatalabb indulót is. Az első kétszáz jelentkező lillás pólót kap ajándékba, a résztvevők között pedig kisorsolunk egy kétszemélyes utazást is.


Lilla kuponok letöltése itt

Érdemes megkeresni a Délmagyarország és a Délvilág női magazinjának június 4-i számát, abban ugyanis kuponokat helyeztünk el, amelyeket vasárnapig lehet beváltani a bevásárlóközpont matricával megjelölt üzleteiben.

Program
10:00-től
Egész napos családi program az OBI előtt:
13:00–13:30 Regisztráció a futóversenyhez (Retikülös futóverseny, a magas sarkú opcionálisan választható)
13:30–14:15 [namelink name="Czanik Balázs"] capoeira edzése
14:20–14:45 Futóverseny és eredményhirdetés



14:45–15:30 Táncos Intersport divatbemutató a Hypnology Dance Crew közreműködésével
15:30–16:00 Fitt-Kid bemutató
16:00–16:20 AIKIDO bemutató
16:20–16:45 Creative Dance School HIP-HOP bemutató
16:45–17:00 Akikre büszkék vagyunk... Ismert szegedi sportolókkal beszélget [namelink name="Süli Róbert"], a Délmagyarország sportrovat vezetője
17:00-kor Stone fellépése
18:00-kor [namelink name="Király Linda"] és Viktor fellépése



Egész nap kedvezményes vásárlás lehetőség az üzletekben!

Kiegészítő programok
Tappancs Alapítvány adománygyűjtés és örökbefogadás
INTERSPORT sporteszközök kipróbálása
Egészségügyi szűrések, mérések a NOÉ Egészségközpont együttműködésével
15:00–17:00 Én vagyok a „Lilla címlapon" – fotózás
Breki gyermeksarok

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!