Életstílus

2017.11.13. 13:06

Novemberben a divaté a főszerep a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Novemberben is érdemes előbb érkezni a reptérre, ráadásul lesz hová pakolni a szerzeményeket is.

A repülőtérre mindig érdemes korán érkezni – ez nemcsak azért fontos, hogy gyorsan letudjuk a becsekkolást és a biztonsági ellenőrzést, hanem azért is -, mert a repülőtéren töltött idő már szinte hozzátartozik az utazási élményhez: pezsgő környezet, izgalmas rendezvények, exkluzív áruk. Novemberben a divaté a főszerep a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér promóciós színpadán!


Sokan szeretik magukat megajándékozni utazáskor, hiszen jóleső érzés a repülőtéren töltött idő alatt egy régóta áhított, vagy csak itt fellelhető különlegességre akadni. Ehhez most kiváló lehetőséget nyújt a SkyCourt, hiszen november a divat hónapja a budapesti repülőtéren: különleges márkák exkluzív ajánlatokkal várják az induló utasokat. Az egyedi ruhadaraboktól kezdve a különleges kiegészítőkön át, minden rendelkezésre áll egy utazás előtti gardróbfrissítéshez, és akkor sem kell aggódni, ha valami otthon maradt.


A SkyCourtban felállított úgynevezett pop-up shop olyan márkákat ismertet meg közelebbről az érdeklődőkkel, amelyek ruhatárunk hasznos darabjait ajánlják, mind üzleti út, mind városnézés esetén. Legyen szó akár egy otthon felejtett nyakkendőről, egy csinos és vidám őszi kabátról vagy éppen egy kényelmes tornacipőről, itt minden megtalálható, amire utazás során szükség lehet.

 

Egy táskányi termék ingyenesen felvihető bármely gép utasterébe, bátran vásárolhatunk!


A promócióban részt vevő márkák úgy lettek összeállítva, hogy a lehető legváltozatosabb stíluskavalkádot vonultassák fel, ahol mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő ruhadarabokat. A BL óraszalon, a Calvin Klein, a Dorko, a Desigual, a FreyWille, a Guess, a Hard Rock, a Heinemann Accessories, a Hugo Boss, a Michal Negrin, a Playersroom, Swarovski és a Twinset üzletek mind képviseltetik magukat a SkyCourt központi részén található standon.


Az utasok az itt található termékeken keresztül és a hostessek segítségével közelebbről megismerhetik a márkákat, azok minőségét és különleges darabjait, illetve áttekinthetik a promócióban részt vevő üzletek egyedi ajánlatait.


Ráadásul attól sem kell tartani, hogy a tranzitban vásárolt termékek nem férnek el a kézipoggyászban, hiszen minden olyan utas, aki a meghatározott üzletek valamelyikében vásárol, ajándékba kap egyet a Budapest Airport egyedi tervezésű VETEX táskáiból, amelyet nem kötnek a kézipoggyászokra vonatkozó szabályok. Azaz egy táskányi termék ingyenesen felvihető bármely gép utasterébe, bátran vásárolhatunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!