Délmagyar logó

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 19°C | 30°C Még több cikk.

Meghívták Portugáliába a francia szurkolót és az őt vigasztaló kisfiút

A helyi turisztikai hivatal meghívta Portugáliába azt a francia szurkolót és az őt vigasztaló kisfiút, kiknek a labdarúgó Európa-bajnokság vasárnap esti döntője utáni találkozását megörökítő videó bejárta a világot.
A hosszabbítás után 1-0-s portugál győzelemmel zárult finálét  követően a francia drukker nem bírt a könnyeivel, Mathis, a  szüleivel Franciaországban élő portugál kisfiú pedig odament hozzá  és igyekezett őt megvigasztalni.  

A turisztikai hivatal közlése szerint azért hívták meg a  francia szurkolót, hogy "megismerje Portugáliát és az igazi  portugál vendégszeretetet."

 

"Mathis gesztusa megmutatta, hogyan kell barátságosan,  toleránsan, valódi portugál módjára viselkedni" - írta  közleményében a turisztikai hivatal, amely felhívást közölt annak  érdekében, hogy az eddig ismeretlen francia drukker  személyazonosságát megállapíthassa.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ez volt az Eb legjobb tizenegye!

Ez volt az Eb legjobb tizenegye!
Lapunk összeállította a 2016- os labdarúgó-Európa-bajnokság álomcsapatát. Találhatunk benne gólkirályt, sérültet, szürke vezéregyéniséget éppúgy, mint igazi sztárt. Ez volt szerintünk a legjobb 11. Tovább olvasom