Ő is sérült

2022.11.20. 20:19

Foci-vb 2022: az Inter sztárja nem lehet ott válogatottja első meccsein

Bár két hónap kihagyás után újra elkezdte az edzéseket, mérkőzésen is pályára lépett, de ismét combizom-fájdalomra panaszkodik Romelu Lukaku, így kihagyja a belga labdarúgó-válogatott első két meccsét a katari világbajnokságon.

B.D.

Kérdéses, hogy Lukaku (középen) pályára tud-e lépni a katari világbajnokságon.

Fotó: Hegedüs Gábor/MW – archív

Az origo szemlézte a belga sajtó cikkét, amely megerősítette, hogy az olasz Internazionale 29 éves támadója, Romelu Lukaku nemzeti csapata Kanada és Marokkó elleni találkozóját kihagyni kényszerül. Nem jött rendbe a combsérülése, így az első két meccset biztosan csak a lelátóról figyeli majd. Azonban még az sem biztos, hogy a horvátok ellen csoportrangadóra felépül. Ezt az összecsapást december elsején magyar idő szerint 16 órától rendezik majd.

Belgium az F csoportban Kanadával, Marokkóval és Horvátországgal szerepel együtt. Az első fordulóban szerdán 11 órától Marokkó–Horvátország, 20 órától pedig Belgium–Kanada találkozót rendeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!