Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2013. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán

Még több

Keresés a témakörben: (a hozzászólások szövegében)

2012.07.30. - 7 hozzászólás A magyar rosszindulat. . . . RSS Később elolvasom

#7. Szerző: vélemény | Előzmény: (#1) Budapest1951
2012-07-31 - 21:16 ó.
Budapest1951: "Orban es a vig özvegy"- cikkhez. Megkerem Hollosi Zsoltot, küldje el nekem azokat a cikkeket, amelyben Margit Wild allitolagos nyilatkozata olvashato.
Egyebkent a hercegnö azt hiv meg, akit akar. Meghivott vendegevel ugy foglalkozik ahogyan akar. Akinek nem tetszik, tavozhat. Ez különben vonatkozik a vilagon minden meghivora es meghivottra. De mindehhez köze se M. Wildnek, se Hollosi Zsoltnak nincs köze. En is sok embert meghivtam mar. Egy biztos: Hollosi URAT nem szeretnek itt latni.

Az MSZP testvérpártjának balliberális képviselőjétől, aki ezt az álláspontot (egyedül) képviselte, mit vártál?
Botoxos Ildire emlékeztet ez a "Vad Margit".
www.delmagyar.hu/forum-kepek/228/2274146.jpg
Szatyi és csónakos fanatikus balliberális ezért védik a M Wild-et.
Mindketten a Gyurcsány-Bajnai-Botka trió feltétlen hívei.
Az ne tévesszen meg, hogy evangéliumokat másolgatnak a fórumokba, mert közben a liberális eszméket, a melegházasságot és az abortuszt is támogatják.

#6. Szerző: szatyi | Előzmény: (#3) Budapest1951
2012-07-31 - 08:21 ó.
Budapest1951:
Igazad van, megkereshetnem magam is, de amig olyan magyar elölenyek (vagy micsodak) vallalkoznak nyelveszkedesre, akik valami megtetelehez a "faraDTsagot" veszik, a "faradsag" vetele helyett, addig sejthetö a forditas minösege. (Esetleg ebbeli hianyossagod miatt irsz mar csak mult idöben Bajororszag-i eletszakaszodrol? Hmmmmmmm....) En veszem magamnak tovabbra is inkabb az üdeseget, igy erzem jol magam. Forintert megeri a faraDTsagodat megvenni?

Ne kinozd Magad azzal, hogy betüket egymas möge dobalj, megkiserlendö összeallitani nehany keserves mondatot, mert levelezö partnereket csak bizonyos szellemi nivo felett veszek figyelembe, az alatt nem olvasok senkitöl,- csak egyszer.

Azert ne sirj Kicsim, talalsz Te meg masokban is piszkalkodnivalot, eld is ki Magad jol, - ha maskent nem megy.

Kedves "Kicsim"!
Mivel ez egy "Fórum", itt nem "levelezőpartnerek vannak", hanem hozzászólók!
Részemről sem aktuális az üzenetváltás, (e-mail címre) mivel csak olyan partnerrel csevegek aki rendelkezik minimális IQ-val. Ennek egyik kritériuma, hogy magyar oldalra, magyar partnernek a magyar ékezetes magánhangzókat használjuk. Magyarázat erre nem lehet, (billentyűzet, stb.) mert a mai technikával minden megoldható.
Ellenkező esetben az egész iromány tényleg csak "betűk egymás mögé dobálása", ahogy írod! Ez pedig az igénytelenség jellemzője, ezért nem is szánok rád több időt.
Pedig, bizonyára sokáig tudnánk egymás kommentjét fikázni, de ez nem az én stílusom.
Sajnállak!
Ps: A "piszkalkodast" nem én kezdtem!

#5. Szerző: szatyi | Előzmény: (#3) Budapest1951
2012-07-31 - 07:40 ó.
Budapest1951:
Igazad van, megkereshetnem magam is, de amig olyan magyar elölenyek (vagy micsodak) vallalkoznak nyelveszkedesre, akik valami megtetelehez a "faraDTsagot" veszik, a "faradsag" vetele helyett, addig sejthetö a forditas minösege. (Esetleg ebbeli hianyossagod miatt irsz mar csak mult idöben Bajororszag-i eletszakaszodrol? Hmmmmmmm....) En veszem magamnak tovabbra is inkabb az üdeseget, igy erzem jol magam. Forintert megeri a faraDTsagodat megvenni?

Ne kinozd Magad azzal, hogy betüket egymas möge dobalj, megkiserlendö összeallitani nehany keserves mondatot, mert levelezö partnereket csak bizonyos szellemi nivo felett veszek figyelembe, az alatt nem olvasok senkitöl,- csak egyszer.

Azert ne sirj Kicsim, talalsz Te meg masokban is piszkalkodnivalot, eld is ki Magad jol, - ha maskent nem megy.

#4. Szerző: csonakos | Előzmény: (#3) Budapest1951
2012-07-31 - 06:29 ó.
Budapest1951:

Akkor most megnyugodtam! A cikk helyes fordítás, te csak helyesírási hibát tudsz találni más értő fordításában! Tehát, egy botrányhősnőnél járt a mi szeretett vezetőnk! - ezt próbálod védeni!

#3. Szerző: Budapest1951 | Előzmény: (#2) szatyi
2012-07-30 - 22:24 ó.

#2. Szerző: szatyi | Előzmény: (#1) Budapest1951
2012-07-30 - 14:55 ó.
Budapest1951: "Orban es a vig özvegy"- cikkhez. Megkerem Hollosi Zsoltot, küldje el nekem azokat a cikkeket, amelyben Margit Wild allitolagos nyilatkozata olvashato. Több okom van erre;
1. En is leforditanam itt Nemetorszagban,- en ugyanis tudok nemetül.
2. Itt az emberek a sajat honfitarsaikra nem köpködnek,- igy hihetetlen az, amit M. Wild szajaba adott Herr (?) Hollosi.
3. Ha H.Zsolt ennyire gyülöli sajat miniszterelnöket, ne egy külföldi kepsviselö velt
mondandojaval vajjon bele, hanem mondja ki sajat velemenyekent.

Egyebkent a hercegnö azt hiv meg, akit akar. Meghivott vendegevel ugy foglalkozik ahogyan akar. Akinek nem tetszik, tavozhat. Ez különben vonatkozik a vilagon minden meghivora es meghivottra. De mindehhez köze se M. Wildnek, se Hollosi Zsoltnak nincs köze. En is sok embert meghivtam mar. Egy biztos: Hollosi URAT nem szeretnek itt latni.

Az oly nagy kejjel um. leforditott cikket a következl E-mail-cimre varom: eva.cs@web.de

Kedves eva.cs@web.de

Ha vetted volna a fáradtságot -amíg ezt a kommentet megírtad- megkereshetted volna az eredeti tudósítást, (nekem fél percig sem tartott!).
Íme:www.mittelbayerische.de/nachrichten/politik/artikel/orb%C3%A1ns_besuch_polarisiert/808112/orb%C3%A1ns_besuch_polarisiert.html

Remélem te is "oly nagy kejjel" fogod olvasni, mint ahogy lefordították!
Mi -ugyanis- szintén tudunk németül, sőt azt is tapasztaltuk, hogy az a kijelentésed miszerint -"Itt az emberek a sajat honfitarsaikra nem köpködnek"- finoman mondva nem állja meg a helyét! És ennek nincs köze ahhoz, hogy Hollósi Zsolt gyűlöli-e Orbán Viktort, vagy sem!
Mondja ezt egy olyan, aki hosszú éveket élt Bajorországban!

#1. Szerző: Budapest1951 2012-07-30 - 00:18 ó.
"Orban es a vig özvegy"- cikkhez. Megkerem Hollosi Zsoltot, küldje el nekem azokat a cikkeket, amelyben Margit Wild allitolagos nyilatkozata olvashato. Több okom van erre;
1. En is leforditanam itt Nemetorszagban,- en ugyanis tudok nemetül.
2. Itt az emberek a sajat honfitarsaikra nem köpködnek,- igy hihetetlen az, amit M. Wild szajaba adott Herr (?) Hollosi.
3. Ha H.Zsolt ennyire gyülöli sajat miniszterelnöket, ne egy külföldi kepsviselö velt
mondandojaval vajjon bele, hanem mondja ki sajat velemenyekent.

Az oly nagy kejjel um. leforditott cikket a következl E-mail-cimre varom: eva.cs@web.de

Hozzászólások megjelenítése oldalanként:

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...