Menjenek Botkához!
Neki "köszönhetik, hogy nagy szarba kerűlnek!
Egyáltalán, meddig tart még Botka leépító, bezáró, utcára dobó ámokfutása?
Most azért jó nagy marhaságot mondtál! A színházi zenekari művészek és a szimfonikus zenekari művészek között sok az átfedés. Sokan teljesítenek mind a két zenekarban egyszerre szolgálatot. Szerintem is sok a felesleges átfedés.
A másik meg az, hogy ezt a helyzetet, amiben most vagyunk nem lehet Botka nyakába varrni. Ő most végrehajt. S ahogy nézem mégcsak nem is a legkegyetlenebb módokat választja. nekem nem ő a példaképem, s a megoldásai közül többel nem értek egyet, de körülnézve az országban, Botka még messze a legkörültekintőbbek egyike. Neki legalább nem folyik vér a szájából. A bezárások történetében is az adott lehetőségek közül a legligthosabbat választotta, még akkor is, ha nem szereted ezt hallani, vagy éppen érintett vagy. Ő ugyan aktív részese egy politikai, gazdasági ámokfutásnak, amivel lehet nem egyetérteni, de azért Szegeden messze nincsenek olyan túlkapások, mint az országban máshol.
Na, most lehet engem komcsizni, meg lebalosozni, meg ilyenek.
zituan:Nekem több ismerősöm is van, akik valószínűleg az átszervezés után állás + szolgálati lakás nélkül maradnak! Nos ezt nem kívánom senkinek...ez az igazi életérzés. :(
Emil Zituan
Menjenek Botkához!
Neki "köszönhetik, hogy nagy szarba kerűlnek!
Egyáltalán, meddig tart még Botka leépító, bezáró, utcára dobó ámokfutása?
Logaritmus:Szted a múzeum dolgozói közül hányan kapnak szolgálati lakást? Vagy a kórházi ápolónők közül?
A "szolgálati lakás" szolgálati bérlakást jelent, amiért fizetnek a színházi alkalmazottak. Ergo nem ingyenes juttatás.
Indulj ki abból, hogy mondjuk Te vagy a színházi zenekar egyik hangszeres művésze. És most azt mondják Neked: köszönjük szépen, ...ja és költözz ki eddig és eddig, mert már nem vagy jogosult. üdv! Emil Zituan
Nekem több ismerősöm is van, akik valószínűleg az átszervezés után állás + szolgálati lakás nélkül maradnak! Nos ezt nem kívánom senkinek...ez az igazi életérzés. :(
Emil Zituan