Grillcsirke-árus nyert a nemzetvédelmi egyetem pályázatán
MTI, Gazdasági Rádió, 2012. február 26. 22:05
Egy, a pesterzsébeti piacon grillcsirkét árusító vállalkozó végzett szociológiai kutatást a honvédségnél a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem számára, 2010 februárjában. A Kossuth Rádió Krónika című műsora vasárnap számolt be az esetről, amire az intézmény gazdasági átvilágításakor derült fény. A tanulmányért nyolcmillió forintot fizettek ki....
....A nyolcmillió forintos megrendelésre a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem 2009-ben közbeszerzési pályázatot írt ki. A tanulmányt azonban valójában nem a pályázat nyertese, illetve egy, a piacon grillcsirkét áruló alvállalkozója készítette, hanem az egyetem egyik munkatársa. A ügyészségi szóvivő szerint bizonyítható, hogy a tanulmányra kifizetett nyolcmillió forintot a vállalkozó visszajuttatta az egyetem kancellárjának. Nagy Kálmán ezredest, aki a januárban négy év börtönre ítélt rektor utódja volt, társaival együtt sikkasztással vádolják.
Ja , aztán két évvel utánuk még mik is derülnek ki róluk..... A szakértők , meg a talpig becsületesek .
/Majd magyarázza már meg a délmadár , hogy ezt az MTI által kiadott hírt miért is kellett még egyszer felrakni , mivel törölték/