Sziasztok! Emberbarát (internet) szolgáltatót elég nehéz találni sajnos. Nekem pont egy ilyen rossz élmény után sikerült mégis, azóta vagyunk a DigiTV-nél és ott még ilyesfajta incidens nem fordult elő velünk.
Raktáros:
Nem! ...és kész!
Egyébként, ahhoz mit szólsz, hogy a 70-es évek végétől csatlakozó fogyasztóktól elkértek súlyos tízezreket, "hálózat fejlesztési díj" címén, csak azért, mert áramot akart bevezettetni.
...és most: láss csodát! Mindenki villanyszámláján szerepel a "hálózat használatának" díja, nem is elhanyagolható összeggel.
Magyarul, fizethetjük a saját (az általunk befizetett fejlesztési díjból kiépített) vezetékhálózatunkért...
Ezt meg én köszönöm, és költsék arra, amire most gondolok!
Sajnos Raktáros még mindig hülye.A 70-es években vásárolt autódat soha nem kellett javítani?Okz mester szintén a Raktáros félékhez tartozik.A mélyhűtő 24 óráig birja minimum.Ha nem nyitogatod óránként 10 percre szellőztetni.A szombati áramszünet viszont szokatlan.Nem nézted el a napot?Hol van helyileg?
Nem tudom, mi jogosít föl arra hogy lehülyézz másokat, tedd lelked rajta!
A furcsa gondolatmenetedet folytatva=> a Merkúr (igaz már nem létezik) mégsem szed bérleti díjat az eladott autói után...
Abba gondolnál bele inkább, hogy mitől tud a francia minden évben milliárdokat mint adózás utáni tiszta jövedelmet kivinni az országból, és abba, hogy mitől "csak" átlagos az oszlopokat esőben-hóban mászó kétkezi munkások bére ekkora profit mellett...
bbtibike:Örül az ember amikor azt látja, hogy egy szolgáltató emberbarát. Kaptam ma egy szórólapot, amiben a démász arról értesít, hogy május nyolcadikán reggeltől délután háromig nem lesz áram. Milyen jó, hogy időben szólnak az embernek. De!!
Az a nap éppen szombatra esik. Akkor van általában otthon a család, aki dolgozik hétközben akkor mos, vasal, aki pihenni akar TV-t nézne, netezne vagy bármit amihez áram kell. Vagyis kellene, de nem lesz. Nem hiszem el, hogy máskor nem lehet elintézni a karbantartási munkákat.
Köszönöm ezt az emberbaráti hozzáállást a cég részéről.
Nem! ...és kész!
Egyébként, ahhoz mit szólsz, hogy a 70-es évek végétől csatlakozó fogyasztóktól elkértek súlyos tízezreket, "hálózat fejlesztési díj" címén, csak azért, mert áramot akart bevezettetni.
...és most: láss csodát! Mindenki villanyszámláján szerepel a "hálózat használatának" díja, nem is elhanyagolható összeggel.
Magyarul, fizethetjük a saját (az általunk befizetett fejlesztési díjból kiépített) vezetékhálózatunkért...
Sajnos Raktáros még mindig hülye.A 70-es években vásárolt autódat soha nem kellett javítani?Okz mester szintén a Raktáros félékhez tartozik.A mélyhűtő 24 óráig birja minimum.Ha nem nyitogatod óránként 10 percre szellőztetni.A szombati áramszünet viszont szokatlan.Nem nézted el a napot?Hol van helyileg?
ÜZEMANYAG ,MEGTAKARITÓ EGYSÉGEK.
Magyar, Világ, Európa és Géniusz díjas termék ISO, TÜV, MSZ szabvány minősítés(gyakorlati mérésekkel, műszaki-, vizsgálati jegyzőkönyvvel bizonyítva.
BRUMI családdal.
10-20% ÜZEMANYAG Megtakarítás +10% TELJESÍTMÉNY növelés.
Személygépkocsitól a Traktoron át Teherautókig, Hajóra, egyéb gépekre is.
HATÁSA, FELHASZNÁLÓI TAPASZTALATOK:
Csökken a füstölés, kisebb lesz a motor zajszintje, vibrációja és ez kellemesebb munkavégzést biztosít.
Huzamosabb használatnál megszűnik a porlasztó csúcsok beégése, csökken, majd teljesen kitisztul a motor égőteréből a koksz.
A motor gyorsabban felpörög, nő a jármű gyorsulása.
Könnyebb a hidegindítás, nő a kompresszió, csökken a kartergáz, a motorolaj fogyasztás, hosszabb élettartamúvá válik a motor.
5. Növekvő nyomaték, gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé és ez több elvégzett munkát eredményez.
6. A csökkenő kopás, a nagyobb
élettartam alacsonyabb fenntartási költséget igényel
A SZŰRŐ ÉGÉSJAVÍTÓ MŰKÖDÉSI ELVE:
A felfelé haladó üzemanyag egy pontosan méretezett és beszabályozott mágneses labirintuson
keresztül haladva, a felső részben elhelyezett unipoláris mágneses térben azonos töltésűvé válik.
Az üzemanyag porlasztási finomsága jelentősen megnő, a porlasztás után is megőrzi azonos töltését,
így a cseppek az égőtérbe jutáskor is taszítják egymást és nagyobb oxigén felvételen alapuló
tökéletesebb égés jön létre.
Mágneses szűrő: Az egység alján tisztítható mágneses szűrő gyűjti össze a motor finomszűrjén átjutó, 2 mikronnál kisebb fém-, rozsdaszemcséket, így csökken az adagoló-porlasztócsúcs, vagy nagynyomású szivattyú-injektorcső meghibásodás. (A gyártótól 3-5 évente célszerű megrendelni a szűrő tisztítást.)
Pólusváltó labirintus: A felfelé haladó üzemanyag molekulái - egy méretezett, beszabályozott labirintusban szupererős - csak É-i vagy csak D-i - pólusváltások között haladva instabillá válnak. Az váltakozó, erős mágnesek hatására, az üzemanyag porlaszthatósága és az elérhető porlasztási finomság jelentősen megnő.
Unipoláris mező: A felső részben kizárólag
D-i pólus erőterében a molekulák szerkezetében meglepő változás következik be, azonos töltésűvé válnak.
Berendezésem fejlődését az IKR évek óta figyelemmel kíséri. Több erőgépen végzett fékpadi beméréseiket, az általuk felügyelt gyakorlati bemérések is igazolnak.
bbtibike:Az a nap éppen szombatra esik. Akkor van általában otthon a család, aki dolgozik hétközben akkor mos, vasal, aki pihenni akar TV-t nézne, netezne vagy bármit amihez áram kell. Vagyis kellene, de nem lesz. Nem hiszem el, hogy máskor nem lehet elintézni a karbantartási munkákat.
Szerintem menj el a kölcsönzőbe és bérelj egy aggregátort, ha ennyire képtelen vagy áram nélkül élni...
mgabca:Szerintem csodálatos nap lesz egy családi kirándulásra!
Azért írtak idöben, hogy addig meg lehessen szervezni.... észre sem fogjátok venni!
Óóóó, dehogynem! Ha hazaértek, a fagyasztó szekrény tartalmát ugyanis gyakorlatilag dobhatják a kukába
Mellesleg hogy mikor csinálnak áramszünetet ilyen hosszan, az tökmindegy. Úgyis észre fogja venni mindenki, akkor is, ha napközben dolgozott.
Hát a mélyhütöt is le kell olvasztani néha...
Elöre tudni, ez jó... kienni mindent a hütöböl, ez is jó!
Nekem sajna julius ota nincsen hütöm.. és kibirom!
bbtibike:Az a nap éppen szombatra esik. Akkor van általában otthon a család, aki dolgozik hétközben akkor mos, vasal, aki pihenni akar TV-t nézne, netezne vagy bármit amihez áram kell. Vagyis kellene, de nem lesz. Nem hiszem el, hogy máskor nem lehet elintézni a karbantartási munkákat.
Szerintem menj el a kölcsönzőbe és bérelj egy aggregátort, ha ennyire képtelen vagy áram nélkül élni...
mgabca:Szerintem csodálatos nap lesz egy családi kirándulásra!
Azért írtak idöben, hogy addig meg lehessen szervezni.... észre sem fogjátok venni!
Óóóó, dehogynem! Ha hazaértek, a fagyasztó szekrény tartalmát ugyanis gyakorlatilag dobhatják a kukába
Mellesleg hogy mikor csinálnak áramszünetet ilyen hosszan, az tökmindegy. Úgyis észre fogja venni mindenki, akkor is, ha napközben dolgozott.
bbtibike:Örül az ember amikor azt látja, hogy egy szolgáltató emberbarát. Kaptam ma egy szórólapot, amiben a démász arról értesít, hogy május nyolcadikán reggeltől délután háromig nem lesz áram. Milyen jó, hogy időben szólnak az embernek. De!!
Az a nap éppen szombatra esik. Akkor van általában otthon a család, aki dolgozik hétközben akkor mos, vasal, aki pihenni akar TV-t nézne, netezne vagy bármit amihez áram kell. Vagyis kellene, de nem lesz. Nem hiszem el, hogy máskor nem lehet elintézni a karbantartási munkákat.
Szerintem csodálatos nap lesz egy családi kirándulásra!
Nem! ...és kész!
Örül az ember amikor azt látja, hogy egy szolgáltató emberbarát. Kaptam ma egy szórólapot, amiben a démász arról értesít, hogy május nyolcadikán reggeltől délután háromig nem lesz áram. Milyen jó, hogy időben szólnak az embernek. De!!