Van! Idén is az EDF DÉMÁSZ lett a leginkább fogyasztóbarát szolgáltató: a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége a szegedi székhelyű részvénytársaságnak ítélte oda az Energiafogyasztók Díját 2012-es tevékenysége alapján. Délmagyarország napilap - 2013.05.02. 10:02
Az elmúlt 17 évben 13. alkalommal kapták meg az elismerést. Ezt úgynevezett felhasználói elégedettségi vizsgálat előzi meg, amely a Magyar Energia Hivatal előírásai alapján zajlik. Kiderült: az EDF DÉMÁSZ lakossági és kisüzleti ügyfelei az országos átlagnál jóval elégedettebbek, pozitívnak tartják például, hogy a számlák érthetők, és az ügyfélszolgálat jól kezeli a panaszokat. (Milyen lehet a többi?)
Van! Kerékpáros szabálytalankodókat kémlel okz63. Egy elszánt bűnöző a rablási kísérlet előtt megmutatja arcát a kamerának, majd – immáron eltakart személyazonossággal - megpróbálja kővel bedobni a kiszemelt kisbolt üvegajtaját. Az üveg nem törik be, de a riasztó megszólal, ezért az ügyefogyott betörő megijed, menekülőre fogja és elesik.
a84esbusz:– Igaz-e, hogy Moszkvában a Lenin téren Volvókat osztogatnak?
– A hír igaz – közli a jereváni rádió –, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem a Lenin téren, hanem a Moszkva téren, nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...
– Igaz-e, hogy Moszkvában a Lenin téren Volvókat osztogatnak?
– A hír igaz – közli a jereváni rádió –, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem a Lenin téren, hanem a Moszkva téren, nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...
Egy jó vicc a mai napra:
A másvilágon beszélget Nagy Sándor, Julius Caesar és Napóleon.
Nagy Sándor felsóhajt:
- Tudjátok, ha nekem olyan tankjaim lettek volna, mint a
szovjeteknek, bizony meghódíthattam volna Indiát is!
Mire Julius Caesar:
- Tudjátok, ha nekem olyan repülőgépeim lettek volna, mint a
szovjeteknek, meghódítottam volna egész Európát és Perzsiát is!
Mire egy rövid szünet után Napóleon:
- Ha nekem olyan sajtóm lehetett volna mint Orbánnak, a mai napig nem tudná senki, hogy vesztettem Waterloonál!