Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2013. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin

Még több

Keresés a témakörben: (a hozzászólások szövegében)

2005.05.31. - 77 hozzászólás Mit engedhet még meg magának Székhelyi Szegeden? RSS Később elolvasom

#77. Szerző: okz63 | Előzmény: (#76) vélemény
2012-06-08 - 06:16 ó.
vélemény:Ennyi idő kell egy hiba helyrehozásához?

A te hibáid helyrehozásához már kevés az az egyetlen moderátor is

#76. Szerző: vélemény | Előzmény: (#75) x
2012-06-07 - 21:52 ó.
x:
charon12:Tavaly megkapta a 2 millióját, majd a több mint 5 milliót érő luxos személygépkocsit a szegedi adófizetőktől, a nyugdíját, a közalkalmazotti fizetését, és a kiemelt gázsiját. Vajon mit adjunk Himnuszunk meggyalázójának még? A színészi kvalitását senki nem vonja kétségbe de ilyen pocsék pártkatona színigazgató még nem volt Szegeden. Vajon miért kell neki ill. az adófizetőknek évi bruttó 6 milliót kereső semmit nem tevő "beteg" gazdasági igazgató? Miért kell Szegednek Székhelyi József? Ténylegesen ki a SZNSZ főigazgatója?
Ez a bejegyzés is betöltötte közben a hét évet, #1. Szerző: ... 2005-05-31 - 22:19 ó.

Ennyi idő kell egy hiba helyrehozásához?

#75. Szerző: x | Előzmény: (#1) charon12
2012-06-02 - 23:03 ó.
charon12:Tavaly megkapta a 2 millióját, majd a több mint 5 milliót érő luxos személygépkocsit a szegedi adófizetőktől, a nyugdíját, a közalkalmazotti fizetését, és a kiemelt gázsiját. Vajon mit adjunk Himnuszunk meggyalázójának még? A színészi kvalitását senki nem vonja kétségbe de ilyen pocsék pártkatona színigazgató még nem volt Szegeden. Vajon miért kell neki ill. az adófizetőknek évi bruttó 6 milliót kereső semmit nem tevő "beteg" gazdasági igazgató? Miért kell Szegednek Székhelyi József? Ténylegesen ki a SZNSZ főigazgatója?
Ez a bejegyzés is betöltötte közben a hét évet, #1. Szerző: ... 2005-05-31 - 22:19 ó.

#74. Szerző: Josepha | Előzmény: (#63) jozefa.nen
2007-01-18 - 15:02 ó.
Nem a témához kapcsolódnék. Engem a Jozefa név használata érdekel. Keresztneved? Ha igen, szeretném felvenni veled a kapcsolatot. Rákerestem a névre, és így találtam rád. Mo.-on keresem a Jozefa keresztnevűeket, és szeretném őket egy virtuális klubba meghívni. Ha érdekel a dolog, jelezd! Már vagyunk egy páran.
Köszönöm
Jozefa

#73. Szerző: atipusos 2006-01-11 - 00:21 ó.

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=329882&rvt=2

#72. Szerző: No.6-Sy | Előzmény: (#64) apó
2006-01-01 - 11:43 ó.
"Kár,.... politizálni, mert ilyenkor sugárzik belőle a gyűlölet."

Véletlenül nem te látod bele ezt a gyűlöletet? Nem lehetséges, hogy esetleg másfajta érzelem lehet az, amit te és a többiek - akik szándékosan féreértik - mindenáron bele akartok látni? Vajon milyen lehet egy csomó átlagos, (már pedig az emberek zöme bizony nagyon is az!, ) kissé vagy nagyon begyöpösödött agyú, de mindeképpen és mindáron gyűlölködni és bűnbakot keresni szándékozó embernek megmutatni a MÁS-t? Az értékeket? A másképp látást, a toleranciát stb? Talán próbálj meg látni az ő szemével is!

Nem hiszem, hogy gyűlölet lenne, azt viszont annál inkább, hogy aki ma Mo-n vezető pozícióban van, azt sikk ilyen-olyan embernek elhordani - sajnos, általában soha nem jónak. Mondtam és írtam már: APA-problémák...de írhatnám "atyuska"-problémának is.

"Egy gyűlölködő," kiválasztott", üldözési mániában ...."

Úgy hiszem, ő is boldog lenne, ha csak a színházra kellene koncentrálnia. De ahhoz ezt HAGYNI kéne!

Egyébiránt pedig nem gondolom, hogy kiválasztottnak érzené magát. Viszont ne feledd el, hogy a nagyon más emberekbe könnyű belevetíteni mindenféle rosszat, többnyire azt, amit magunkban nem vagyunk hajlandóak elfogadni, mert piszkosul fáj!
Az önmagukkal tisztában nem lévő, a hazug-képmutató és önáltató emberek nagyon könnyen ledobják a felelősséget magukról és keresnek egy embert, aki könnyű áldozati bárányként vagy inkább szerencsétlen bűnbakként viselkedik.
Általános emberi vonás: a saját irigységünket, gyűlöletünket, rosszindulatunkat akarjuk leverni a msáik emberen, azon, akit valaminő okból különbnek, másnak, kiválóbbnak érzünk nálunknál - akár elfogadjuk ezt nyíltan és vállaljuk, akár csak magunkban hordjuk csöndben.

"Kérdezd meg Sz J-t mi kelti benne a gyűlöletet vagy a paranoját!"

Nem teszem, az ugyanis nem az én dolom; de ha már így forszírozod: valóban nagyon szeretnék vele egyszer hosszan csacsogni az Élet dolgairól és kíváncsi lennék a gondolkodás- és látásmódjára. Nem hiszem, hogy olyan ember, aki ÍGY képes volt megrendezni egy Dulszka asszonyt, az képes lenne a gyűlöletkeltésre. Persze, símán lehetséges, hogy tévedek. Ez esetben viszont előfordulhat, hogy SZJ valóban egy széteső félben levő szerencsétlen lélek - az viszont már a maga baja és dolga, nem a miénk. Igaz? (és küözünk sincs ám hozzá, egy szál sem!!!)
A problémákra pedig van észszerű szakszerű megoldás, ő pedig épp elég régen felnőtt gatya-méretet hordó ember ahhoz, hogy ezt a lehetséges gondját-baját önmaga, felnőttként megoldja. Viszont, kéretik megadni neki az általános emberi tiszeteletet!

"Úgy látom színházi tevékenységével.....méltattad."

Olvasd el még egyszer, hogy mit írtam! Egy ember jelleme, valódi bensője legtisztábban az őt körülvevő tárgyaiban, és az alkotásában látszik meg és ő azon keresztül ismerhető meg a leginkább. Ezért írtam a színházi darabról.

#71. Szerző: Figyelő | Előzmény: (#70) vélemény
2006-01-01 - 09:24 ó.
vélemény:
Figyelő:
Lelke:Orbán Viktor a nagygyűlésen:
- Tisztelt Hölgyeim és Úraim, Polgártársak, Magyarok határon innen és túl! A 2006 - os év a Változás éva. Jövőre jobban fogunk élni, mint most!
Erre egy hang a hallgatóság soraiból:
- Maguk igen, de mi?

A téma ereditéjéhez: Amit főnökei megengednek ill. amire utasítást kap tőlük.
Mivel a téma - szokászerint - elment eredeti céljától, ezért:
A Népszava dec. 19.-én ünnepséget tartott annak apropójánn, hogy magát szociáldemokratának deklarálta.
Az ünnepségen megjelent Gyurcsány és a következőeket mondta:
Gyurcsány: "A baloldal sokat fejlődött, gazdagodott. Az Isten őrizzen meg attól a sajtótól amely a baloldaliságot úgy értelmezi, hogy igaza van a pártitkárnak, a miniszterelnöknek. A magyar baloldalnak szüksége van a Népszavára, az erős kritikai hangra."

És mi köze van Székhelyinek a szociáldemokráciához, vagy a kereszténydemokráciához?

Annyi mint a Népszavának!
Írva volt, vagyon, hogy a téma elment az eredetijétől.
Figyelj.

#70. Szerző: vélemény | Előzmény: (#69) Figyelő
2006-01-01 - 09:12 ó.
Figyelő:
- Tisztelt Hölgyeim és Úraim, Polgártársak, Magyarok határon innen és túl! A 2006 - os év a Változás éva. Jövőre jobban fogunk élni, mint most!
- Maguk igen, de mi?

A Népszava dec. 19.-én ünnepséget tartott annak apropójánn, hogy magát szociáldemokratának deklarálta.
Gyurcsány: "A baloldal sokat fejlődött, gazdagodott. Az Isten őrizzen meg attól a sajtótól amely a baloldaliságot úgy értelmezi, hogy igaza van a pártitkárnak, a miniszterelnöknek. A magyar baloldalnak szüksége van a Népszavára, az erős kritikai hangra."

És mi köze van Székhelyinek a szociáldemokráciához, vagy a kereszténydemokráciához?

#69. Szerző: Figyelő | Előzmény: (#67) Lelke
2006-01-01 - 09:01 ó.
- Maguk igen, de mi?

#68. Szerző: atipusos | Előzmény: (#67) Lelke
2005-12-31 - 20:45 ó.
- Maguk igen, de mi?

Változás éva?
2002-ben ezt Pesten a választási plakátokra már ráírták, de az mszp-ére! Nem baj, egy újszülöttnek minden vicc új - mondaná Peterdy Pál.

Hozzászólások megjelenítése oldalanként:

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...