Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2013. 06. 20. csütörtök - Rafael

Még több

Keresés a témakörben: (a hozzászólások szövegében)

2008.07.27. - 69 hozzászólás Ne küldjék el Kisvárdai Lászlót! RSS Később elolvasom

#69. Szerző: félös 2012-08-10 - 11:49 ó.
Egy idedobott mondat uncsi szöveggel.

Minap kaptam hírt B.Lajos ügyvédjétől. Hogyan is mondjam, úgy szokták mondani habzik a szája annak aki ideges. Hm, elindult a fenyegetések özöne, bíróság, meg ami ide tartozó hivatal van. Ugye furcsa, ha engemet említenek a neten, nem gond mert nincs ZSÍR a fejemen és nem olvad. A felismerés volt a gond részükről. Na igen, mert gondolkoztam ami nehezemre esett. Tehát, ezt a B.Lajos volt polgármestert elítélték, mert sikkasztott meg a csoda tudja miket nem "alkotott" az adófizetők pénzén. Ott volt az aljegyző aki mellesleg ügyvéd is. A kérdésem??? Ha igazi ügyvéd, miért nem utasította-szólt neki-megfenyegette volna-jelentést tesz, és még lehetett volna sorolni mi mindent tehetett volna, hogy a törvényesség jegyében meggyőzze B.Lajos volt polgármestert. Sőt amikor kinevezte magát a volt polgármester polgármesterré egy évig - miért nem kapálodzott ellene? De nem, semmi, csitu. Most osztja az okosságot, azonnal vegyem le a netről az igazságot és tegyek fel hazugságot. Vagyis kérjek bocsánatot egy sikkasztótól, és egy volt aljegyzőtől aki a kollégája volt az elítéltnek. Megint oda lesz az igazság? - csak azért mert nem szeretik olvasgatni amit tettek és csak piciben feleltek tetteikért. Fura,valahogy nem megy. Embereket károsítottak-károsítanak meg hasonló típusú bünőzők és az igazságért kiálló ember-emberek csókolják meg az ülepüket, csak azért mert felébredt bennük a szemérem, a szűzies viselkedés dilemmája. Tehát félnem kell, s ezt vegye tudomásul mindenki.

#68. Szerző: félös 2012-08-10 - 11:48 ó.
Hogyan keres a volt polgármester dolgozói zsírján. 2.rész.

Mint emlitettem és igértem a folytatást.

Ez a volt polgármester bizony megint kitett magáért. Csak nem engedi a volt dolgozót, fogja rendesen a tojásait, még azt is le akarja vonni, pedig az rendesen az alsójában van. Kitalálta, mert már elszámolt a B..bau Kft felé, hogy a telefonnal, a kompúterrel no meg egy bélyegzővel is adós a pellengérre állitott dolgozó.Nehogy megkapja már a neki járó munkabért, amiért megdolgozott. Nagyon primitív egy volt polgármester. Minap több alkalommal isl beszélgetést kezdeményezett a dolgozó azon a telefonszámon amit követel B.Lajos. De a napi jelentések továbbra is ezen a komputeren történnek. A dolgozó feljelentést kezdeményez a rendőrségen. Majd ott elmagyarázzák ennek a volt polgármesternek, ne nagyon állitson akadályokat a dolgozó lábai elé. Természetesen nem akar fizetni a volt polgármester, pedig a dolgozónak a havi ellátmánya járna, de nem, inkább tovább aljaskodik a volt polgármester B.Lajos. Ami hab a tortán, a dolgozók nem merik a volt dolgozónak leírni, az a telefon - az a komputer és - az a bélyegző bizony a B...bau Kft birtokában van, amit követel B.Lajos. Mint tudják, a komputernek száma van, azonnal le tudja a rendőrség ellenőrizni, hol is van. A telefon szintén, mert ezt használja a B...bau Kft. Szegény Németországban dolgozó emberek, mit ki nem kell állniuk ennek a hazug volt polgármesternek. Szerencséje van a dolgozónak, felvette a telefon beszélgetést a dolgozókkal, s igy bizony izzadhat a nagydarab volt polgármester. Egyenlőre ennyi, az ügyvédje sem tudja megvédeni az igazsággal szemben. Igaz, ha a Szegedi Bíróságon tárgyalják ezt a gusztustalan volt polgármesteri ügyet, és lefizeti a bírót bizony a dolgozó ráfizet. Nézzük csak, családjában ügyvéd van, a neve, mint volt polgármester, több cége van, az teljesen mindegy, hogy átveri az adóhatóságot. ( meg lehet kérdőjelezni, hol van az a pénz amit bankon keresztül vesz fel Németországban, amit a német cégtől kap a Pf..GmbH a dolgozók fizetése néven. Mert kifizeti a dolgozókat a pár EU-val, de a nagyobb tömegű Euró zsebben marad, lenyeli, elfelejti az adóhivatal felé közölni. No meg a minimálbéreket sem fizeti, ami több milliót tesz ki minden hónapban. Elfelejtette, nincs banki kimutatás, akkor hogyan fizette a dolgozókat. De ez csak egy picinyke bizonyiték amikre nem számólt B.Lajos volt polgármester. )

#67. Szerző: félös 2012-08-10 - 11:40 ó.
Hogyan keres a volt polgármester dolgozói zsírján. 3.rész.

Egy volt polgármestert egyszer már elítélt a bíróság sikkasztásért és egyéb bűnügyek végett. Hányszor ismétlődik még meg! No de figyeljenek!

Újra egy kicsinyke adalék, mennyire nem foglalkozik egy igazságügyi szerv az ilyen és hasonló emberek ellenőrzésével. No meg egy kérdés? 2006-ban B.Lajos ellen foglalást kezdeményeztek, fűnek fának tartozott, veszélybe került a háza, vagyis kalapács alá, és az összes ingó-ingatlana. Majd pár évvel később cégei lettek, milliókkal játszik. Na igen, csak tisztességes munkával!!!!!!!!!????? Hü de fáj.

Egyik családtagja Svájcban van kint, ő tartja el, kocsit vett neki, azonnali jogsi, na meg lakás, stb. Pedig a legdrágább az országok közül itt a környéken. Ezt honnan, hogyan finanszirozza? A Németországban dolgozók zsírján. De ha megfigyeljük családját, bizony hanyatt vágja magát az ember. Pár éve nyomor, most meg nyűvi a manit!

2005,április 07.-ét nézzük meg, a NÉPSZABADSÁG a következőket írta. " A Békés Megyei Biróság kedden új eljárás lefojtatására kötelezte a Csongrád Megyei Domaszék önkormányzati testületét amiért B.Lajos, a falu polgármestere azután is az önkormányzat élén maradt, hogy ellene tisztségével összefüggésben jogerős büntetőítélet született, tájékoztatta tudósítónkat Dubeczné Károlyi Éva, az eljárást kezdeményező Csongrád Megyei Közigazgatási Hivatal vezetője. B. Lajost a Szegedi Városi Bíróság egy évvel ezelőtt sikkasztás és hivatali visszaélés bűntettében találta bűnösnek...." Tehát, gondolom nem kell kommentár, honnan van neki a sok mani, a sok cége. Nagyon ésszerűen, bűnügyi módon gondolkodott, nem adta át a polgármesteri széket mert az utolsó percig kihasználta a mani szerzés módját sikkasztási variációval. Aj aj, majdnem elfelejtettem leirni. A B Lajos ügyvédje, na ugyan kicsoda??? Ismerik ugye a mondást. " Madarat tolláról, embert barátjáról " Nem más mint a volt polgármester aljegyzője. Remélem nem tesznek fel kérdéseket bugyuta bűnügyek végett, van-e kapcsolat köztük vagy sem. Tény! Dr T. Zoltán ügyvéd úr, volt aljegyző nincs a tövények tanulta magaslaton. "Sajnos" előre innia kell arra a bizonyos medve bőrre a volt dolgozónak.

#66. Szerző: félös 2012-08-10 - 11:38 ó.
#62. Szerző: egy_diák
Kedves Zoltán!
Számíthatsz rám!!! ;)
Drága Zoltánom, még egy bölcsesség a végére: az élet egy örök tanítómester. Aztán legyél egy kicsit jobb "tanítvány"... "tanuljál jól"!

Nem lett jó tanítvány Zoltánka! Másolom a rosszaságát.

Szégyen egy ügyvédre, viselkedése paranoid!

Megdöbbentő Dr T.Zoltán viselkedése. Azért, mert megírtam, hogy ügyfele- a volt polgármester - hogyan keres a volt dolgozói zsírján, egy lejárató, aljas, kampányszerű műveletet indított ellenem. Sőt, más és más nick nevet választva írogat arcátlan megjegyzéseket. Nem ismeri a toleráns-udvarias-visszafogott viselkedést. Egy ügyvédnek meg kellene mutatnia, tanulnia, nem lehet kihozni béketűréséből, sodrából. Ennek az ügyvédnek, aki felfedte saját magát a neten, volt polgármester főnökét is, habzik a szája az igazságtól, majd kitalált-összekutyult tényekből eszkábál valótlanságot s ezzel állítja szembe az igazi igazságot. Meg kellett volna őriznie méltóságos ügyvédi tradícióját, nem tette. Nagyon sok alkalommal eljátszotta a magyar törvények-jogok adta biztonság lehetőségét. Hiszen alkalmazta a boszorkány per jogát, majd iskolát tett tönkre, gyereket sodort kilátástalan helyzetbe. Közben munkahelyeket tarolt le. Velem kapcsolatban, mosolygok a primitív erőlködésén, vigyorgok a mindig ismételten elavult, unalmas, állandóan ismétlődő közlésein az oldalakon, ám újat nem tud közölni s ha tud!!! Csak a reklámot hozza meg részemre, míg ő a megélhetését kockáztatja mert, hogy ügyvéd s ez a pénzkereseti lehetősége. Családja van és felelőtlen, nem becsüli a család szent fogalmát sem. Igen, sok ügyvéd barátom van, de ettől a Dr T.Zoltántól elhatárolódnak. Mint elmondták, nem közéjük való. Talán jegyzőnek valahol megfelel egy pici kis faluban ahol űzheti boszorkány üldözési szerepét, csak mindig legyen nála gyufa, hogy meg is tudja égetni a csinos-aranyos boszikat. Na meg nem utolsó sorban, alapítson egy gyermek falut az árván maradt gyermekek részére is.

#65. Szerző: félös 2012-08-10 - 11:01 ó.

#64. Szerző: leticiaipoly | Előzmény: (#63) tatarzoli
2008-08-18 - 18:21 ó.

tatarzoli:

egy_diák:Kedves Zoltán!
Ha hiszed, ha nem, én egy igen rendes lány vagyok, csak éppen nekem kicsit nagyobb fordulatot vett az életem K L miatt, mint amit pár rossz jegy és egy fociedzés megszűnése jelenthet...
Ezennel én is búcsúzok a fórumtól.
Zoltán, sok örömteli pillanatban lehetett részem a fórumnak hála! Köszönöm!
Figyelemmel fogom kísérni az elkövetkezendő fórumaidat is! Számíthatsz rám!!!

REMÉLEM IS DIÁK! A közutálatnak örvendő ügyvéd itt Domaszéken elég sok bosszúságot okozott a volt polgármesterével B.Lajossal. idemásolom a szöveget!

Szégyen egy ügyvédre, viselkedése paranoid!

Megdöbbentő Dr T.Zoltán viselkedése. Azért, mert megírtam, hogy ügyfele- a volt polgármester - hogyan keres a volt dolgozói zsírján, egy lejárató, aljas, kampányszerű műveletet indított ellenem. Sőt, más és más nick nevet választva írogat arcátlan megjegyzéseket. Nem ismeri a toleráns-udvarias-visszafogott viselkedést. Egy ügyvédnek meg kellene mutatnia, tanulnia, nem lehet kihozni béketűréséből, sodrából. Ennek az ügyvédnek, aki felfedte saját magát a netten, volt polgármester főnökét is, habzik a szája az igazságtól, majd kitalált-összekutyult tényekből eszkábál valótlanságot s ezzel állítja szembe az igazi igazságot. Meg kellett volna őriznie méltóságos ügyvédi tradícióját, nem tette. Nagyon sok alkalommal eljátszotta a magyar törvények-jogok adta biztonság lehetőségét. Hiszen alkalmazta a boszorkány per jogát, majd iskolát tett tönkre, gyereket sodort kilátástalan helyzetbe. Közben munkahelyeket tarolt le. Velem kapcsolatban, mosolygok a primitív erőlködésén, vigyorgok a mindig ismételten elavult, unalmas, állandóan ismétlődő közlésein az oldalakon, ám újat nem tud közölni s ha tud!!! Csak a reklámot hozza meg részemre, míg ő a megélhetését kockáztatja mert, hogy ügyvéd s ez a pénzkereseti lehetősége. Családja van és felelőtlen, nem becsüli a család szent fogalmát sem. Igen, sok ügyvéd barátom van, de ettől a Dr T.Zoltántól elhatárolódnak. Mint elmondták, nem közéjük való. Talán jegyzőnek valahol megfelel egy pici kis faluban ahol űzheti boszorkány üldözési szerepét, csak mindig legyen nála gyufa, hogy meg is tudja égetni a csinos-aranyos boszikat. Na meg nem utolsó sorban, alapítson egy gyermek falut az árván maradt gyermekek részére is.

#64. Szerző: leticiaipoly | Előzmény: (#63) tatarzoli
2008-08-18 - 18:21 ó.
tatarzoli:
Ha hiszed, ha nem, én egy igen rendes lány vagyok, csak éppen nekem kicsit nagyobb fordulatot vett az életem K L miatt, mint amit pár rossz jegy és egy fociedzés megszűnése jelenthet...
Figyelemmel fogom kísérni az elkövetkezendő fórumaidat is! Számíthatsz rám!!! ;)
Drága Zoltánom, még egy bölcsesség a végére: az élet egy örök tanítómester. Aztán legyél egy kicsit jobb "tanítvány"... "tanuljál jól"!
Kis diákod nem fog cserben hagyni, még találkozunk! Még egyszer köszönöm!
Viszlát!

Kedves Kisdiák!
Sikerült kellemesen meglepned, bár egy "bocsi" vagy ilyesmi is jól esett volna. Ilyen hangnemben szívesen vitatkozom veled bármiről, de a közeljövőben nem tervezem másik fórum indítását. Legyél jó, tanulj sokat! Én is igyekszem tanulni. Gyűjts barátokat ellenségek helyett, s főleg: ne gyűlölj senkit, mert a gyűlölet megmérgezi az életed! Egy alkalommal meg majd elmeséled a történeted, kíváncsi vagyok rá. De ezt a fórumot mostmár tényleg lezárom és elbúcsúzom. TZ

Dr.Tatár Zoltán!

Félig névtelenül szeretnénk köszönetünket kifejezni azért, mert felvállalta a véleményét és oda állt egy olyan ügy mellé, amely Ön szerint megérdemli a nyilvánosságot, és azt, hogy ne hagyják szó nélkül.
Ez ma Magyarországon nem egy hálás feladat, melyet a hozzászólások nagyrésze biznyít, számunkra!
Sajnos amint eddigi hozzászólások is hiányolták, nem sokan szólottak ön mellett, de talán ezt azért teszik ,mert nehezen vállalják fel a következményeit.Mint ahogy mi sem, olvasva az Önt lejáratni akaró hozzászólásokat.
Sajnos a hozzászólások egyoldalúak, mert a "bárányok hallgatnak"!
Ha ma valaki kiáll egy űgy mellett, úgy tűnik, hogy a ternd az hogy maga is céltáblává válik.

Mégegyszer köszönjük, továbbra is álljon ki azok mellett az elvek mellett, melyet fontosnak tart.
Köszönjük Tatár Úr, emberségből jeles!!!!
Leticiaipoly

#63. Szerző: tatarzoli | Előzmény: (#62) egy_diák
2008-08-11 - 14:54 ó.
Figyelemmel fogom kísérni az elkövetkezendő fórumaidat is! Számíthatsz rám!!! ;)
Viszlát!

Kedves Kisdiák!
Sikerült kellemesen meglepned, bár egy "bocsi" vagy ilyesmi is jól esett volna. Ilyen hangnemben szívesen vitatkozom veled bármiről, de a közeljövőben nem tervezem másik fórum indítását. Legyél jó, tanulj sokat! Én is igyekszem tanulni. Gyűjts barátokat ellenségek helyett, s főleg: ne gyűlölj senkit, mert a gyűlölet megmérgezi az életed! Egy alkalommal meg majd elmeséled a történeted, kíváncsi vagyok rá. De ezt a fórumot mostmár tényleg lezárom és elbúcsúzom. TZ

#62. Szerző: egy_diák 2008-08-08 - 18:30 ó.
Kedves Zoltán!
Viszlát!

#61. Szerző: tatarzoli 2008-08-08 - 09:32 ó.
A mai napon 142 aláírással elküldtem az igazgatónőnek a petíciót. Az akciót ezzel befejezettnek tekintem. Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, még a személyemmel kapcsolatos bírálatokat is. Ezzel a magam részéről lezártnak tekintem a fórumot. Mindenkinek további kellemes nyarat kívánok!

#60. Szerző: tatarzoli 2008-08-08 - 08:52 ó.
A kisdiák értelmesnek aligha nevezhető, személyeskedő hozzászólásain kívül van valaki, aki esetleg indokolni is tudná a véleményét? Én érvekkel és tényekkel támasztottam alá a magamét. Érdemes még vitatkozni? Van még érv, vagy csak kisdiákunk érdeklődik még a fórum iránt? Várom a valódi vitapartnereket.
Vitaindítóul:
A fórumozók bölcsen hallgatnak arról, hogy - az igazgatónő megjegyzése szerint - Kisvárdai elküldte a jelenlegi polgármester feleségét is az iskolától. Valóban nincs összefüggés Kisvárdai mostani menesztése és az akkori döntése között? Várom a véleményeket.

Hozzászólások megjelenítése oldalanként:

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...