bubuk:1980-as évek legvégén márc.15-én szerintem a fél város kiment vonulni.Csak te akkor még az úttörő zenekarban fújtad a pikuládat.
Ismét valami, amit rettentően rosszul tudsz. Tudod, akkor én már dolgoztam és egy egészen másik szervezetnek voltam tagja, mert a környezetemben mindenki az volt. Nem emlékszel? Hiszen te voltál az egyik legaktívabb titkára, szerencsére onnan (is) lapátra tettek, így most max. a fórum marad neked, hogy érvényesülj (no meg a kocsma)
vélemény:Hol volt ma ünnep? Ma már téged se hívtak bazseválni.
Ma a jól megérdemelt pihenésemet töltöm.
Meg fogsz lepődni, két nap alatt több helyen is megünnepeltem jó magyar módjára a 48-as forradalmat
vélemény:Tegnap Szegeden, a 170 ezres város hivatalos ünnepségén láthatóan nem kellett szorongani.
Nem csak én maradtam le Botka - kivételesen nem a Fideszt fikázó - nagy ívű beszédéről.
Neked az az igazi ünnep, mikor "egymásba érnek" az emberek?
Szeged sosem arról volt híres, hogy tömegek ünnepelnek ilyenkor,
viszont mindig is csíptem, hogy korrekt, balhé nélküli ünneplés volt minden évben.
Dehogynem! 1980-as évek legvégén márc.15-én szerintem a fél város kiment vonulni.Csak te akkor még az úttörő zenekarban fújtad a pikuládat.
vélemény:Hol volt ma ünnep? Ma már téged se hívtak bazseválni.
Ma a jól megérdemelt pihenésemet töltöm.
Meg fogsz lepődni, két nap alatt több helyen is megünnepeltem jó magyar módjára a 48-as forradalmat
vélemény:Tegnap Szegeden, a 170 ezres város hivatalos ünnepségén láthatóan nem kellett szorongani.
Nem csak én maradtam le Botka - kivételesen nem a Fideszt fikázó - nagy ívű beszédéről.
Neked az az igazi ünnep, mikor "egymásba érnek" az emberek?
Szeged sosem arról volt híres, hogy tömegek ünnepelnek ilyenkor,
viszont mindig is csíptem, hogy korrekt, balhé nélküli ünneplés volt minden évben.
[quote="okz63"][quote="vélemény"]Azok állítják, hogy nincs, akik ilyeneket megjelentethetnek?!
"Náci beszédet mondott Orbán a Kossuth téren
A klasszikus antiszemita irodalomban található kódolt náci beszédet mondott Orbán Viktor március 15-én a Kossth téren.
Az „idegen érdekektől”, nemzetközi pénzügyi köröktől akarja megvédeni azt a Magyarországot." nepszava.com/2012/03/uncategorized/naci-beszedet-mondott-orban-a-kossuth-teren.html
... inkább mentél volna ki ünnepelni a 48-as forradalmat.
Hol volt ma ünnep? Ma már téged se hívtak bazseválni.
Tegnap Szegeden, a 170 ezres város hivatalos ünnepségén láthatóan nem kellett szorongani.
vélemény:Azok állítják, hogy nincs, akik ilyeneket megjelentethetnek?!
A klasszikus antiszemita irodalomban található kódolt náci beszédet mondott Orbán Viktor március 15-én a Kossth téren.
Az „idegen érdekektől”, nemzetközi pénzügyi köröktől akarja megvédeni azt a Magyarországot." nepszava.com/2012/03/uncategorized/naci-beszedet-mondott-orban-a-kossuth-teren.html
A floodolás helyett inkább mentél volna ki ünnepelni a 48-as forradalmat.
Helyette itt sopánkodtál, hogy mi lesz veled, mert nem tudsz a DM-en mocskolódni
vélemény:Azok állítják, hogy nincs, akik ilyeneket megjelentethetnek?!
Azok állítják, hogy nincs, akik ilyeneket megjelentethetnek?!
Az idén. március 15-én a Sajtószakszervezet a sajtónapját nem kívánja megünnepelni. A szakmai nap megünneplése szakmai büszkeséget is feltételez, írják ezzel kapcsolatosan.Szegény sajtószakszervezetet is lenyúlták a függetlenségükkel együtt.
Valószínű, hogy az MSZOSZ-hez hasonlóan csak ők is bizonyos pártokkal fog választási megállapodást kötni. De ez még a jövő. Vagy pártot alakítanak, mint Kónya Péter ? Vagy a 2009-ben független beosztást kapott Árok Kornél, mint a tűzoltó szakszervezet a HTFSZ vezetője. Mentek is demonstrálni a jelenlegi kormány ellen, izraeli zászlót égetni, tűzcsapokat nyitogatni.
fürge:Kedves Lutetia , Jabby01 , és a többiek!
Bocsi, de csak a legjobbakat neveztem meg.
2009-ben volt-e és milyen volt az akkori sajtószabadság. Felfrissítésképpen nézzétek meg ezeket és ne is felejtsétek el. Akkor hol volt az Unió meg a Klub Rádió , meg a millióan a sajtószabadságért.? Nagyon, sőt borzalmasan fáj a kétharmad. Ezt is eredményezte az akkori sajtószabadság meg a Gyurcsányi rendőrterror. Meg az akkori kormányok nagyszerű eredménye. Jabbby01 , azért nehogy lehülyézd a választókat !
Soha nem állítottam, hogy a Gyurcsány-kormány idején minden rendben volt, akár a szólásszabadságot illetően is. Csupán annyit állítok, hogy az akkoriak kispályások voltak a mostaniakhoz képest.
Maximálisan egyetértek, hogy a Gyurcsány-kormány tevékenysége nagyban hozzájárult a kétharmadhoz, és a jelenlegi helyzet kialakulásához. A felelősségük vitathatatlan, és én ennek megfelelően szavaztam 2006-ban és 2010-ben is.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a Fidesz-kormány felelősségét bármiben is csökkentené az, hogy nem ő az első a magyar történelemben, aki rossz döntéseket hoz. Amikor a gyerekem intőt hozott haza, soha nem érdekelt az, hogy "dehát mások is kaptak intőt...". A politikusoktól elvárnám, hogy ne nézzék hülyének a népet, és ha kritikát kapnak, ne azzal takarózzanak, hogy az előző kormányok alatt mi történt, hanem cáfolják meg érdemben a kritikát. Persze csak ha az cáfolható.
Bírák kiszanálása, ...
Látom ez fáj a legjobban.
Én viszont nem szeretném, ha 70 éves szellemileg és fizikailag is hanyatlásnak indult személyek ítélkeznének emberek sorsa felett.
El kellene fogadni, hogy a rögtönítélők és pufajkások korosztálya már nincs az értelmi képességei csúcsán.
Nem csak népi álnok meg záportótervező, lakáskulcsosztogató, sepregető inasokat képző mester volt s bátyánk hanem a munkásőr vasököl odacsap ahova köl csapat tagja is?
fürge:Kedves Lutetia , Jabby01 , és a többiek!
Bocsi, de csak a legjobbakat neveztem meg.
2009-ben volt-e és milyen volt az akkori sajtószabadság. Felfrissítésképpen nézzétek meg ezeket és ne is felejtsétek el. Akkor hol volt az Unió meg a Klub Rádió , meg a millióan a sajtószabadságért.? Nagyon, sőt borzalmasan fáj a kétharmad. Ezt is eredményezte az akkori sajtószabadság meg a Gyurcsányi rendőrterror. Meg az akkori kormányok nagyszerű eredménye. Jabbby01 , azért nehogy lehülyézd a választókat !
Soha nem állítottam, hogy a Gyurcsány-kormány idején minden rendben volt, akár a szólásszabadságot illetően is. Csupán annyit állítok, hogy az akkoriak kispályások voltak a mostaniakhoz képest.
Maximálisan egyetértek, hogy a Gyurcsány-kormány tevékenysége nagyban hozzájárult a kétharmadhoz, és a jelenlegi helyzet kialakulásához. A felelősségük vitathatatlan, és én ennek megfelelően szavaztam 2006-ban és 2010-ben is.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a Fidesz-kormány felelősségét bármiben is csökkentené az, hogy nem ő az első a magyar történelemben, aki rossz döntéseket hoz. Amikor a gyerekem intőt hozott haza, soha nem érdekelt az, hogy "dehát mások is kaptak intőt...". A politikusoktól elvárnám, hogy ne nézzék hülyének a népet, és ha kritikát kapnak, ne azzal takarózzanak, hogy az előző kormányok alatt mi történt, hanem cáfolják meg érdemben a kritikát. Persze csak ha az cáfolható.
Bírák kiszanálása, ...
Látom ez fáj a legjobban.
Én viszont nem szeretném, ha 70 éves szellemileg és fizikailag is hanyatlásnak indult személyek ítélkeznének emberek sorsa felett.
El kellene fogadni, hogy a rögtönítélők és pufajkások korosztálya már nincs az értelmi képességei csúcsán.