Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2013. 05. 23. csütörtök - Dezső

Még több

Keresés a témakörben: (a hozzászólások szövegében)

2010.08.07. - 1112 hozzászólás Schmitt elnök úr RSS Később elolvasom

#1112. Szerző: x | Előzmény: (#1110) okz63
2013-05-15 - 21:53 ó.
okz63:Plagi bá'-ról pár gondolat.
(...)
Arról nem is beszélve, hogy majdnem az egész ország rajta röhög.
De csak majdnem. A legjobb okkal ő saját maga röhög, például Forintmilliárdos Ferenc úgyszintén, az egész "felsőréteg".

#1111. Szerző: okz63 2013-05-15 - 20:59 ó.
Úgy gondolta, hogy miután elcsitult a nagy vihar, talán vissza lehet csinálni...

Elutasította az egyetem Schmitt Pál felülbírálati kérelmét

Elutasította a Semmelweis Egyetem Schmitt Pál felülbírálati kérelmét, amelyben a volt államfő azt kérte, semmisítsék meg a kisdoktori címe visszavonásáról szóló határozatot. Erről az oktatási intézmény közleményben tájékoztatott.

Az egyetem szenátusa tavaly március 29-én vonta vissza Schmitt Pál doktori címét, mivel doktori disszertációja szövegazonosságot mutatott más munkákkal. Schmitt Pál közölte, hogy fellebbez a Semmelweis Egyetem szenátusának döntése ellen, amellyel a testület megvonta doktori címét. Az egyetem eljárását etikátlannak és jogszerűtlennek nevezve úgy vélte, oklevelét csak a bíróság vonhatta volna vissza. Ezért felülbírálati kérelmet nyújtott be, és bírósági felülvizsgálatot is kért.

#1110. Szerző: okz63 2013-01-10 - 16:39 ó.
kattintson a képre a nagyobb mérethez Plagi bá'-ról pár gondolat.

Amikor dr. Toller László, Pécs polgármesterét gépkocsi baleset következtében kórházban kezelték, a munkáját ellátni nem tudta. A Fidesz nagyon fel volt háborodva, hogy a kómában fekvő Toller László részére fizetik fizetését, ami 650 ezer Ft volt.

Most Schmitt Pálnál nem számít a pénz!
Schmitt Pál kapja az 1.750.000 Ft fizetését!
Kapja nyugdíját, ez csak 432.000 Ft
A tulajdonát képező 3 ház kiadásából kb. 500.000 Ft bevétele van.
Makray Kati, a felesége szintén kiemelt magas nyugdíjat kap.
Ezen kívül az állam vett 180 millió Ft-ért házat Schmittnek, melyben élete végéig élhet, nem kell rezsit fizetni!

/Te mennyit fizetsz a gáz, villany, víz és szemét szállítási számládért?/
Gépkocsi, vezetővel együtt jár neki.
Ezeket Orbánék közpénzből fizetik neki.
A nagy hazafinak lányai Amerikában élnek!!! És hogy a repülő jegy ne terhelje Schmitt saját pénztárcáját, ezért el akar vállalni valami állami tisztséget, és akkor ingyen utazik lányai meglátogatására Amerikába.Természetesen ez is közpénzből történik.
A zongorát, amit 8 millióért vettek neki, viheti az új házba.

Tessék megmondani, életében mit tett ekkorát ez a hazug ember, amivel ezeket a kiváltságokat kiérdemelte?
Kérlek benneteket, hogy mennél több helyre küldjétek szét ezt az üzenetet, hadd lássa a NÉP, hogy Orbánéknak a szeme sem rebben, ha közpénzből fizetni kell a barátoknak.

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak vannak barátai és érvényesül.
Azért én ennyi millióért sem lennék gerinctelen talpnyaló.

Arról nem is beszélve, hogy majdnem az egész ország rajta röhög.

#1109. Szerző: x 2012-10-23 - 13:57 ó.
#1108. Szerző: x 2012-09-23 - 17:47 ó.
... Schmitt Pál egyelőre azért nem áll hallgatói jogviszonyban a Semmelweis Egyetemmel, mert a későbbiekben képzés nélküli fokozatszerzésre készül, és jelenleg az ehhez szükséges publikációk megírásán dolgozik - közölte a volt köztársasági elnök irodája pénteken az MTI-vel.

"Schmitt Pál titkárságának főosztályvezetője" (így jelöli a hir24.hu) Kiss Norbert irodavezető hangsúlyozta, azért szeretné világossá tenni ezt, mert Schmitt Pál egy közelmúltban adott interjúja sokaknak félreértést okozott. Mint mondta, a korábbi államfő a napokban is a PhD megszerzéséhez szükséges publikációk megírásán dolgozik, illetve azzal összefüggő konzultációkat folytat, és az említett interjúban is erre kívánt utalni azzal a kijelentésével, hogy megkezdte a doktori cím eléréséhez szükséges munkát. ...

#1107. Szerző: vélemény 2012-07-01 - 09:01 ó.
Először rádióban hallottam.
"Schmidt Pál lett a negyedik mobilszolgáltató vezérigazgatója."
hvg.hu/Tudomany/20120606_schmidt_pal_vezerigazgato_mpvi_zrt

Egy betű az eltérés.

#1106. Szerző: x | Előzmény: (#1105) szatyi
2012-06-19 - 19:39 ó.
szatyi:
x:
csonakos:#1102. Szerző: x | Előzmény: (#1101) csonakos
2012-06-19 - 12:10 ó.
Most, mellébeszélsz! A kérdés továbbra is az, mivel zsarolhatták meg Schmitt Pált, hogy az előzőekben nagyképűen kijelentett, ami jár az jár mondata ellenére visszakozik? Nem a többi hasonszőrű volt a kérdés mert a történelemben biztos vannak számosan! Most és itt Schmitt Pálról szól a kérdés aki miatt egy lex schmitt törvény született! Sőt, a nyilatkozatba is betették, hogy soha vissza nem vonható ami neki jár! - mert ugye ami jár az jár? Erre adj választ ha tudsz!
Vajon mivel zsarolhatták meg a szerencsétlent, ...? Ilyen mélyre még nem sűlyedt köztársasági elnők mint Schmitt! ... Magyarország szégyenfoltja lett az ő működése! - Ezt írtad, amire fel voltam bátor Dobi István szerepére hivatkozni, ami azért nem mellébeszélés, mert a véreskezű részeges Dobi István sokkal mélyebbre süllyedt Schmittnél, árulóként több klasszissal károsabb volt (Kisgazdapárt, "földet vissza nem adunk") a playboy besúgócska élsportolónál. A "zsarolás" lerágott csont, eddig azt kérdezte a maradék magyar baloldal, vajon mivel zsarolhatta Schmitt Orbánt, most piruetteztek egyet az ötlettel. Egyéb információm nincsen róluk az interneten kívül, nem járok közéjük, a közelükbe sem mennék, nekik sem.
Olvassuk a nép szavát, nem én írtam:
2012. június 19., kedd 15:34 - Aki másnak vermet ás, maga esik bele!
Még a legostobább bolsevik szemeteknek is lehetett volna annyi előrelátásuk, hogy ne csináljanak ekkora cirkuszt Schmitt lopott dolgozata miatt, hiszen pontosan nekik kellett volna tudni, hogy Schmitt esete nem egyedi és a bolsevik diktatúra alatt mocskos kommunisták mocskos kommunistáknak és kölkeiknek sokkal kevesebbért is osztogattak diplomákat és doktorátusokat.
Nagy ostobaság volt a disznó képű Vadai Ágnestől, megkérdőjelezni Orbán dolgozatát. Orbán az internetre tette a dolgozatát, miközben kisült, hogy Gyurcsány a sógorától lopta a dolgozatát és mást se teljesített a diplomájáért. A disznó képű Vadai Ágnesnek és senki másnak köszönheti Gyurcsány, hogy most már a hiteles gimnáziumi végzettségét is kétségbe vonhatjuk.
Talán azért sem kellett volna akkora balhét csapni az elvtársaknak Schmitt lopott dolgozata miatt, mert most már nem csak hazánkban, hanem az egész világon ismert, hogy ezek az elvtársi diplomák és doktorátusok sz@rt sem érnek.
"miközben kisült, hogy Gyurcsány a sógorától lopta a dolgozatát és mást se teljesített a diplomájáért." No, ez az ami nem nyert bizonyítást! De ha te is ezt hangoztatod, te lehetsz a harmincnegyedik perbefogott!
Jöjjön, aminek jőni kell, a nagyszerű szatyi mint mellékvádló! A tárgyalások szüneteiben majd éneklitek az Internacionálét.

#1105. Szerző: szatyi | Előzmény: (#1104) x
2012-06-19 - 17:08 ó.
x:
Most, mellébeszélsz! A kérdés továbbra is az, mivel zsarolhatták meg Schmitt Pált, hogy az előzőekben nagyképűen kijelentett, ami jár az jár mondata ellenére visszakozik? Nem a többi hasonszőrű volt a kérdés mert a történelemben biztos vannak számosan! Most és itt Schmitt Pálról szól a kérdés aki miatt egy lex schmitt törvény született! Sőt, a nyilatkozatba is betették, hogy soha vissza nem vonható ami neki jár! - mert ugye ami jár az jár? Erre adj választ ha tudsz!
Vajon mivel zsarolhatták meg a szerencsétlent, hogy így megváltozott az ami jár az jár szemlélete? Ilyen mélyre még nem sűlyedt köztársasági elnők mint Schmitt! Igaz törvényt se hoztak még külön névre szólót mint Schmittre! Magyarország szégyenfoltja lett az ő működése! - Ezt írtad, amire fel voltam bátor Dobi István szerepére hivatkozni, ami azért nem mellébeszélés, mert a véreskezű részeges Dobi István sokkal mélyebbre süllyedt Schmittnél, árulóként több klasszissal károsabb volt (Kisgazdapárt, "Földet vissza nem adunk") a playboy besúgócska élsportolónál. A "zsarolás" lerágott csont, eddig azt kérdezte a maradék magyar baloldal, vajon mivel zsarolhatta Schmitt Orbánt, most piruetteztek egyet az ötlettel. Egyéb információm nincsen róluk az interneten kívül, nem járok közéjük, a közelükbe sem mennék, nekik sem.
Még a legostobább bolsevik szemeteknek is lehetett volna annyi előrelátásuk, hogy ne csináljanak ekkora cirkuszt Schmitt lopott dolgozata miatt, hiszen pontosan nekik kellett volna tudni, hogy Schmitt esete nem egyedi és a bolsevik diktatúra alatt mocskos kommunisták mocskos kommunistáknak és kölkeiknek sokkal kevesebbért is osztogattak diplomákat és doktorátusokat.
Nagy ostobaság volt a disznó képű Vadai Ágnestől, megkérdőjelezni Orbán dolgozatát. Orbán az internetre tette a dolgozatát, miközben kisült, hogy Gyurcsány a sógorától lopta a dolgozatát és mást se teljesített a diplomájáért. A disznó képű Vadai Ágnesnek és senki másnak köszönheti Gyurcsány, hogy most már a hiteles gimnáziumi végzettségét is kétségbe vonhatjuk.
Talán azért sem kellett volna akkora balhét csapni az elvtársaknak Schmitt lopott dolgozata miatt, mert most már nem csak hazánkban, hanem az egész világon ismert, hogy ezek az elvtársi diplomák és doktorátusok sz@rt sem érnek.

"miközben kisült, hogy Gyurcsány a sógorától lopta a dolgozatát és mást se teljesített a diplomájáért."

No, ez az ami nem nyert bizonyítást! De ha te is ezt hangoztatod, te lehetsz a harmincnegyedik perbefogott!

#1104. Szerző: x | Előzmény: (#1103) csonakos
2012-06-19 - 16:13 ó.
Vajon mivel zsarolhatták meg a szerencsétlent, hogy így megváltozott az ami jár az jár szemlélete? Ilyen mélyre még nem sűlyedt köztársasági elnők mint Schmitt! Igaz törvényt se hoztak még külön névre szólót mint Schmittre! Magyarország szégyenfoltja lett az ő működése! - Ezt írtad, amire fel voltam bátor Dobi István szerepére hivatkozni, ami azért nem mellébeszélés, mert a véreskezű részeges Dobi István sokkal mélyebbre süllyedt Schmittnél, árulóként több klasszissal károsabb volt (Kisgazdapárt, "Földet vissza nem adunk") a playboy besúgócska élsportolónál. A "zsarolás" lerágott csont, eddig azt kérdezte a maradék magyar baloldal, vajon mivel zsarolhatta Schmitt Orbánt, most piruetteztek egyet az ötlettel. Egyéb információm nincsen róluk az interneten kívül, nem járok közéjük, a közelükbe sem mennék, nekik sem.

#1103. Szerző: csonakos 2012-06-19 - 14:55 ó.
#1102. Szerző: x | Előzmény: (#1101) csonakos

Hozzászólások megjelenítése oldalanként:

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...