Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2013. 06. 19. szerda - Gyárfás

Még több

Keresés a témakörben: (a hozzászólások szövegében)

2011.03.05. - 585 hozzászólás Senkinek nem lőtték ki a szemét 2006-ban? RSS Később elolvasom

#585. Szerző: vélemény 2013-02-11 - 17:25 ó.
Megvádolta Bene László volt országos főkapitányt, Gergényi Péter volt budapesti főkapitányt és még tucatnyi rendőrt a 2006 őszi budapesti eseményekkel összefüggésben az ügyészség.
A Központi Nyomozó Főügyészség MTI-hez hétfőn elküldött közleménye szerint B. L. nyugállományú rendőr altábornaggyal és G. P. nyugállományú rendőr vezérőrnaggyal szemben elöljárói intézkedés elmulasztásának bűntette miatt emeltek vádat a tévészékház ostrománál 2006. szeptember 18-án este és a fővárosban 2006. október 23-án történtek ügyében.
A vád szerint a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) több tisztje, annak ellenére, hogy látta, amint alárendeltjei közül egy vagy több rendőr az intézkedés alá vont személyt bántalmazta, ezt nem akadályozta meg, és a bűncselekmény gyanújára okot adó cselekményt sem jelentette.

#584. Szerző: fürge 2012-06-11 - 07:42 ó.
Menesztették a bírói rendszert kritizáló szegedi bírót!
Él és virul a posztkommunista múlt a magyar bíróságokon. Lásd a meghozott különleges ítéleteket. A nyugdíj korhatár csökkentése miatti balliberális világra szóló tiltakozás is ezzel függ össze. Olvasd a szegedi bíró bátor kritikáit!
www.magyarhirlap.hu/velemeny/egy_szegeny_biro_panaszai.html
www.magyarhirlap.hu/velemeny/egy_szegeny_biro_panaszai_2..html

#583. Szerző: vélemény 2012-04-08 - 22:40 ó.
kattintson a képre a nagyobb mérethez Az ügyészségi vizsgálati anyagból az is kiderül, hogyan bántalmaztak egy vak férfit a rendőrök. Vallomása szerint a Blaha sörözőnél kínozták meg. „Én a fehér botomat a kezemben tartottam, ennek ellenére tomfával, illetve gumibottal több ütést kaptam a hátamra, miközben a rendőrök ordítozva taszigáltak ki minket az ajtón, ahol már vártak bennünket. Az ismerősömmel futásnak eredtünk, mire a rendőrök üldözőbe vettek, és néhány lépés megtétele után több lövést adtak le a hátamra és a nyakamra. A lövések olyan közelről jöttek, hogy éreztem a torkolatból kicsapó hő hatását” – mondta el a bántalmazott férfi. Nyakából egy hónappal később távozott a gumilövedék, az ügyben egyetlen rendőrt sem vontak felelősségre.

#582. Szerző: vélemény 2012-04-08 - 22:34 ó.
kattintson a képre a nagyobb mérethez Egy vak férfit is hátba lőttek a rendőrök 2006. október 23-án, egy sörözőből rángatták ki, pedig fehér bot is volt nála – ez derül ki egy ügyészségi vizsgálati anyagból.
A véres tömegoszlatásról újabb titkosított felvételek kerültek elő, és azonosítottak egy rendőrt is, aki egy páncéltörő gránát kilövésére is alkalmas fegyverrel oszlatott aznap.
Még 24 olyan rendőr tagja jelen pillanatban is az állománynak, akik 2006-ban részt vettek a véres tömegoszlatásokban, és büntető- vagy fegyelmi eljárás indult ellenük.
mno.hu/ahirtvhirei/egy-vak-ferfi-is-a-brutalis-rendorok-aldozata-lett-1066892

#581. Szerző: Raktáros | Előzmény: (#579) vélemény
2012-04-01 - 12:04 ó.
vélemény:
Raktáros:
vélemény:
Raktáros:
vélemény:
Az OV fóbia már nagyon elhatalmasodott rajtad.

Nem mondod!
Komolyan?
Mikortól látod ezt, hogy most állapítod meg?
Kezd valami gond lenni veled(?), hogy dolgok ekkora késéssel jutnak el a tudatodig?
Jelzem, a tények (a nem elvarázsolt embereknek nyilvánvaló tények, hogy sok millió magyar ember járt rosszul, az áldásos tevékenysége miatt) leírása még nem fóbia!
Bár, mintha a MTK módosítás miatt neked is nyílt volna kicsinyt ez irányba a szemed...
Vagy maradsz aki (az eddigi beírásaid tanúsága szerint) vagy? Kétkulacsos? Ami neked nem rossz csak másoknak, az helyeselendő, (aki szót emel ellene, és még azt az ezredik dilettáns intézkedését), ami már neked is rossz, azt meg kell szólni?!
Szép!

Jelzem, ekkora kettősséggel az énükben sokan szégyellnék magukat...

1. A fóbia eddig is megvolt, de mostanra gyűlölettel párosult és ez uralja a hozzászólásaidat.
2. A skizofrénia szégyellni való?
Ti ezt gondoljátok?

1., Tudsz okozatot mondani, ami ok nélkül való?
Ezeket tenni sokmillió Magyar emberrel, amiket eddig tett...
Addig ne menj Te orvoshoz, amíg én el nem kezdem egy szikrányit kedvelni!
2., Nem a skizofrén betegségben szenvedőkre utaltam, hiába próbálod rámfogni ezt, hiszen te sem vagy az!
3., Mondtál már rám sokmindent, de ezt, hogy hatökör lennék, még nem...

3. Most sem mondtam.
A kérdés a különböző személyiségeidnek, a társaidnak szólt.

...különböző személyiségeidnek...
Érdekes ezt tőled látni!
Láttad valahol, hogy köpönyegforgatóként kétfelé (vagy ha már a többest használod sok más világnézet szájaíze szerinti különböző megítélésekkel) beszéltem -itt írtam- volna?
...hogy hosszú ideje a kritikára érdemes, és kritikán aluli dolgokat, nem következetesen méltatnám az érdemeik szerint?

Gondolj ebbe bele, légy öszinte (még önmagadhoz is), és mellőzd -a hozzád is méltatlan- rágalmazást...

...társaim...
Ők is azért társaim, mert egy kizárólagos szubjektív megítélés szerint, akik nem FIDESZ hűek, mind egy kalap alá vonandók?
Meggyőződésem, hogy ezzel Te valahol belül tisztában is vagy, mert olvastad már sokszor, hogy szoktam vitatkozni velük is!

#580. Szerző: Raktáros | Előzmény: (#578) zaporozsec2
2012-04-01 - 11:41 ó.
zaporozsec2:
Raktáros:
zaporozsec2:Egy a bibi.
Nem volt kormányon.
Met aki kormányon van,az felel a közrendért.
Meg az felel a törvényességért.
Annak a békéscsabai tanárnak,akinek valóban kilőtték a szemét,meg annak a Fidesz nagygyúlésről hazafelé tartó állampolgárnak,akinek eltörték az ujját,vajon azoknak hogyan magyaráznád meg,hogy mndezekért OV a hibás?
Ne akard,ezekről jogerős ítéletek születtek,mégha ezt beismerni nem is akarod.
A tények nem hazudnak,iszós,csak te.
Ez ma a tényálladék......

Mondjuk, ha nem te lennél a "zapi", tisztelettel megkérdezném, hogy ugyan hol látod az írásaimban, hogy az általad felsoroltakat "hazug módon", valahol, valamikor tagadtam, cáfoltam volna!
...de mivel te úgy vagy zapi ahogy vagy, így felesleges!
(...és erről, te magad teszel az írásaiddal tanúbizonyságot, nem kell külön azt téveszmeként kitalálni, bizonygatni, mint neked azt, hogy én iszom, vagy sem!)

Ui.:
Ne is válaszolj, úgysem fogod tudni, hogy mi a különbség az állításaim, és az általad görcsösen nekem tulajdonított dolgok között!

Mint írottam volt,bírósági ítéletek vannak a szemkilövésről,meg a rendőri erőszakról.
Ha ez neked nem elég bizonyíték,tényleg ne igyál többet!

Annyira jó olvasni ennek a jótét léleknek az írásait, mert mindíg bizonyítja, hogy nem látom rosszul, amit közöl önmagáról.
Nos kedves zapi, tudom, hogy feleslegesen, de fussunk neki újra:
Mondjuk, ha nem te lennél a "zapi", tisztelettel megkérdezném, hogy ugyan hol látod az írásaimban, hogy az általad felsoroltakat, és azt, hogy ez nem bizonyíték, "hazug módon", valahol, valamikor tagadtam, cáfoltam volna!
(...és erről, te magad teszel az írásaiddal tanúbizonyságot, nem kell külön azt téveszmeként kitalálni, bizonygatni, mint neked azt, hogy én iszom, vagy sem!)

Ui.: Ugyan sokadszorra leírtam ezt, de az eredményét most is látom előre...

#579. Szerző: vélemény | Előzmény: (#574) Raktáros
2012-03-30 - 12:00 ó.
Raktáros:
vélemény:
Raktáros:
vélemény:
Az OV fóbia már nagyon elhatalmasodott rajtad.

Nem mondod!
Komolyan?
Mikortól látod ezt, hogy most állapítod meg?
Kezd valami gond lenni veled(?), hogy dolgok ekkora késéssel jutnak el a tudatodig?
Jelzem, a tények (a nem elvarázsolt embereknek nyilvánvaló tények, hogy sok millió magyar ember járt rosszul, az áldásos tevékenysége miatt) leírása még nem fóbia!
Bár, mintha a MTK módosítás miatt neked is nyílt volna kicsinyt ez irányba a szemed...
Vagy maradsz aki (az eddigi beírásaid tanúsága szerint) vagy? Kétkulacsos? Ami neked nem rossz csak másoknak, az helyeselendő, (aki szót emel ellene, és még azt az ezredik dilettáns intézkedését), ami már neked is rossz, azt meg kell szólni?!
Szép!

Jelzem, ekkora kettősséggel az énükben sokan szégyellnék magukat...

1. A fóbia eddig is megvolt, de mostanra gyűlölettel párosult és ez uralja a hozzászólásaidat.
2. A skizofrénia szégyellni való?
Ti ezt gondoljátok?

1., Tudsz okozatot mondani, ami ok nélkül való?
Ezeket tenni sokmillió Magyar emberrel, amiket eddig tett...
Addig ne menj Te orvoshoz, amíg én el nem kezdem egy szikrányit kedvelni!
2., Nem a skizofrén betegségben szenvedőkre utaltam, hiába próbálod rámfogni ezt, hiszen te sem vagy az!
3., Mondtál már rám sokmindent, de ezt, hogy hatökör lennék, még nem...

3. Most sem mondtam.
A kérdés a különböző személyiségeidnek, a társaidnak szólt.

#578. Szerző: zaporozsec2 | Előzmény: (#576) Raktáros
2012-03-30 - 08:41 ó.
Raktáros:
Nem volt kormányon.
Annak a békéscsabai tanárnak,akinek valóban kilőtték a szemét,meg annak a Fidesz nagygyúlésről hazafelé tartó állampolgárnak,akinek eltörték az ujját,vajon azoknak hogyan magyaráznád meg,hogy mndezekért OV a hibás?

Mondjuk, ha nem te lennél a "zapi", tisztelettel megkérdezném, hogy ugyan hol látod az írásaimban, hogy az általad felsoroltakat "hazug módon", valahol, valamikor tagadtam, cáfoltam volna!

Ui.:
Ne is válaszolj, úgysem fogod tudni, hogy mi a különbség az állításaim, és az általad görcsösen nekem tulajdonított dolgok között!

Mint írottam volt,bírósági ítéletek vannak a szemkilövésről,meg a rendőri erőszakról.
Ha ez neked nem elég bizonyíték,tényleg ne igyál többet!

#577. Szerző: bubuk | Előzmény: (#575) zaporozsec2
2012-03-29 - 17:17 ó.
zaporozsec2:
Raktáros:
vélemény:
Arról, aki a bizonyítottan szadista rendőröket még ezután is védi az feltételezhető, hogy hasonló habitusú, mint az elkövetők.
A kiszolgáltatott, védtelen áldozatok ujjainak tördelése is feladat volt?
A Teréz anyás báránybőr alól kibújt a vérengző farkas?

...és neked ez ennyi idő után jutott el a tudatodig?
Fönn vagy ám a szeren öreglány! Bavó, és vastaps neked ezért!

Ugyanis, az első pillanattól kezdve állítom(!), hogy: ez nem történt volna meg, ha egyvalaki (aki akkor fizikai fájdalmat érzett a nem nála lévő hatalom birtoklásáért), a hatalomvágyától vezérelve, ki nem küldi az embereket, törni, zúzni az utcára!
Tolhatjátok itt a hazug süket dumát ezerrel, a földön senki, de senki más nem felelős ezért az egészért! Csak ő!

A magam részéről az első perctől az az érzésem, hogy ti azt szidjátok, aki bennhagyta az égő házban a felrobbant PB gáz palackját! Aki felgyújtotta a házat, azt meg elfelejtitek, takargatjátok!

Egy a bibi.
Nem volt kormányon.

Az ostoba bolsi észre se vette, hogy amióta Orbán kormány van, se kordon nincs, se lövetés, se lovasroham a pesti utcán. Még, ha kivonul akár negyed vagy fél millió ember, akkor se.

#576. Szerző: Raktáros | Előzmény: (#575) zaporozsec2
2012-03-29 - 16:59 ó.
Nem volt kormányon.

Ui.:

Hozzászólások megjelenítése oldalanként:

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...