Szeged és környéke

2015.03.01. 10:45

Emmaroz divatbemutató a Zaccban - képgalériával

szeged - Vezető hazai divattervezők 2015 tavasz-nyári kollekcióin keresztül ismerhette meg a szegedi közönség az új trendeket vidéken elsőként szombat este a Kölcsey utcai Zacc Cafféban.

Munkatársunktól

– A tavasz érkezését ünnepeljük. Az emmaroz divatfellegvár egyértelmű küldetése a legújabb trendek közvetítése – kezdte az est házigazdája szombat este a Kölcsey utcai Zacc Cafféban, ahol SSS Night néven hazai divattervezők mutatták be 2015 tavasz-nyári kollekcióit. Az emmaroz egyedi méretes női szabóság, szalon és designer shop 2014 novemberében nyitott Szegeden. Gyártó-, illetve értékesítő partnere több neves magyar divattervezőnek.

Emmaroz divatbemutató a Zaccban. Fotó: Kuklis István (képgaléria)


A bemutató az 1975 Fashion darabjaival kezdődött. A kollekciót a természetesség, kényelem, letisztult vonalak és erősen strukturált anyagok jellemzik. A Piroshka egy berlini és budapesti divatmárka. A Berlinben született, Magyarországon felnőtt tervezőt újító hagyományőrzőként mutatta be a műsorvezető. Cselényi Eszter 2010-ben alapította a Celeni márkát. A névválasztás mögött a családi hagyomány tisztelete rejlik. A divattervező olyan nevet akart választani, ami a világon mindenhol kiejthető, leírható, olvasható, ugyanakkor a család neve is felismerhető benne.

Emmaroz divatbemutató a Zaccban. Fotó: Kuklis István (képgaléria)

A
modellek Takács Judit és Hidasi Zsófi kiegészítőit viselték. A bemutatót Bereczki Zoltán koncertje zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!