Délmagyar logó

2016. 09. 28. szerda - Vencel 9°C | 22°C

10 éves a gazdaság legjobbjait elismerő Presztízs díj

Szeged - Idén 10. alkalommal adjuk át a Presztízs díjakat a gazdasági élet legjobbjainak, a jubileum alkalmából, november 28-án exkluzív gálaműsorral készülünk a hagyományos helyszínen, az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központjában.
A 2004-ben alapított Presztízs díj november 28-án kerek évfordulóját ünnepelheti. Azért különleges ez a 10. születésnap, mert a díj bebizonyította: szükség van rá, a gazdasági élet szereplői igénylik a sikerek elismerését, a mecénások pedig kitartottak mellette. Köszönet illeti a díj azon alapítóit is, a Mars Magyarországot, valamint az Allianz Hungária Biztosító Zrt.-t, amelyek már nem tartoznak a mecénások és a később csatlakozott támogatók elit klubjához.

A Presztízs díj az eltelt években már többször alkalmazkodott sikeresen a társadalmi elvárásokhoz és a megváltozott körülményekhez. A kitüntetés filozófiája több esztendeje az, hogy nagy múltú Csongrád megyei cégek, cégcsoportok adják át az elismeréseket a még kevésbé ismert, de valamilyen területen eredményt felmutató vállalkozásoknak az értékmentés, értékőrzés, értékteremtés jegyében.

A TIK tavaly is impozáns környezetet kölcsönzött a Presztízs-gálának. Archív fotó: Frank Yvette
A TIK tavaly is impozáns környezetet kölcsönzött a Presztízs-gálának.
Archív fotó: Frank Yvette

Mecénások, támogatók 2013-ban

A Presztízs díj kiemelt mecénása a KÉSZ cégcsoport. Mecénások: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Hungerit Zrt., Lapcom Zrt., Legrand Zrt., Szegedi Tudományegyetem. A Presztízs díj fő támogatója a Vodafone, további támogató a díjat is elkészítő CE Glass cégcsoport, a Szegedi SZEFO Zrt., valamint a Naturtex Kft.

Idén 5 kategóriában nyújtjuk át a Presztízs Díj 2013 elismeréseket, amelyek a következők: Az év új vállalkozása; Az év kisvállalkozása; Az év középvállalkozása; Az év vállalkozása; Az év üzletembere. A kiemelt mecénásnak, a KÉSZ csoportnak joga van saját különdíjat átadni – a 6. kategóriában. Ezúttal is a mecénások választják majd ki azt az alapítványt, amelyet az est belépőiből 1 millió forinttal támogatunk.

A 10. Presztízs-gálán az egyik legjobb hazai szimfonikus zenekar, a Savaria készül különleges meglepetésműsorral: Radics Gigivel, az egyik legtehetségesebb fiatal énekesnővel lépnek fel. Az SSO és Gigi tolmácsolásában világslágerek, valamint az énekesnő saját dalai szólalnak meg Pejtsik Péter hangszerelésében, aki karmesterként is közreműködik ezen az estén. A győzteseket Varga Edit, a Magyar Televízió műsorvezetője szólítja majd színpadra.

Már lehet jegyet rendelni

A marketing@delmagyar.hu e-mail címen kollégáink november 21-éig fogadják a jegyrendeléseket. Kérjük, hogy az érdeklődők minél előbb jelezzék szándékukat, segítsék azt a teamet, amelyik az ültetési rendet elkészíti. Egy belépő ára 9000 forint, jegyek korlátlan számban kaphatók.

Olvasóink írták

  • 2. bicikliör 2013. október 31. 09:25
    „egy izléstelen megrendezett, megvásárolt cirkusz...egyszer én is ott voltam mint meghívott vendég.”
  • 1. KamuNeni 2013. október 31. 08:18
    „"Azért különleges ez a 10. születésnap, mert a díj bebizonyította: szükség van rá, a gazdasági élet szereplői igénylik a sikerek elismerését"

    Hat igen a sok egotistanak szuksege van ra. Es mi van azokkal akiknek szinten szuksege lenne ra mert ezek a szuksegesek szetromboltak az eletuket, csaladjukat?? Azoknak hol a presztizs dij??

    Magyarorszagon mindig is az EGO meg a szomszed vezette elet dult es dul. A kicsinyessegeikbol meg nem tudtak kinoni. Aki sikeres annak nem kell presztizs dij mert tudja hogy mit ert el. Annak nem a szomszed mondja meg hogy viselkedjen, hogy oltozzon, hova menjen szabadsagra.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerény forinterősödés szerdán

Az euró jegyzése a kora reggeli 293,95 forintról délután fél ötre 293,78 forintra csökkent a… Tovább olvasom