Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 7°C Még több cikk.

A MÁV-START megpályáztatja a vezetői állásokat

A HVG online pénteken írt arról, hogy leváltanak több vezető beosztású szakembert a vasúti személyszállítási cégnél.
A MÁV-START 23 vezetői pozíciót hirdetett meg október elején a társaság honlapján, ezzel az a célja, hogy olyan vezetők álljanak a vasúti személyszállítás élén, akiknek jövőképük van, és tenni akarnak a vasútért, az utasokért - közölte a MÁV-START Zrt. pénteken.

A HVG online pénteken írt arról, hogy leváltják a vezető beosztású szakembereket a vasúti személyszállítási cégnél, csak a vezérigazgató, a helyettese, a friss személyzeti vezető és az új biztonsági főnök marad a helyén.

A MÁV-START Zrt. emlékeztet arra, hogy Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója korábbi nyilatkozataiban már jelezte, a MÁV-START Zrt.-nél november elsejétől szervezeti változások és új szervezeti, működési szabályzat életbelépése várható.

A szándék az - közölték -, hogy olyan struktúra alakuljon ki, amelyben közös irányításúvá tehető a MÁV-START, a MÁV-TRAKCIÓ és a MÁV-GÉPÉSZET Zrt., ezáltal csökkenjen a felső- és középvezetői szintek száma, és ennek köszönhetően jelentősen rövidüljenek a belső adminisztratív folyamatok, felgyorsuljon a döntéshozatal - írja a személyszállító vasúttársaság.

A jelenlegi vezetőkön kívül pályázhatnak a meghirdetett vezetői állásokra a MÁV-csoport munkavállalói és külsősök is. Az álláslehetőségek meghirdetésének további célja, hogy a társaság jövőbeni működtetésével kapcsolatos elképzelések, új ötletek előtérbe kerüljenek - közölte az MTI megkeresésére adott válaszában a MÁV-START Zrt.

Olvasóink írták

  • 1. Jozsoci 2012. október 06. 03:41
    „Ki szedte szét darabjaira az egységes MÁV-ot? Most meg össze akarják rakni! Gratula!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erősödött a forint pénteken

Kedvező piaci fogadtatásra talált pénteken a kormány egyenlegjavító programja: az eurót délután 4… Tovább olvasom