Délmagyar logó

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

Az üzleti élet Oscarját kapta az NNG

A Szegeden a közeli jövőben 200 új munkahelyet teremtő navigációs cég olyan díjat kapott, amelynek történetében nem volt még magyar: Európa leggyorsabban növekedő vállalata lett.
Az európai régióban a leggyorsabban növekvő cégek kategóriájában az első helyet nyerte el az NNG. A budapesti székhelyű, Szegeden a közeli jövőben 200 új munkahelyet teremtő vállalatot több mint 3500 nevező közül választották legjobbnak. Érdeme, hogy a cég rugalmas navigációs szoftverére alapozva a prémium mellett az alacsonyabb kategóriájú járművekhez is kínál megfizethető megoldásokat.

Balogh Péter
Balogh Péter
A nemzetközi üzleti élet egyik legfontosabb versenyében, az International Business Awards (IBA) történetében még nem volt magyar díjazott. Az elsimerést tegnap este vehették át Párizsban. (Az európai első helyezésen túl egy bronzot is begyűjtött Észak-Amerikában elért üzleti eredményeiért az NNG.)

- A 2014-es év különösen intenzív volt a számunkra: 650-re nőtt a létszámunk, irodákat nyitottunk Japánban, Amerikában, és már folyik a toborzás az idén induló szegedi fejlesztő központunkba is, ahova 200 főt keresünk. Mindezek a számok azt bizonyítják, jól döntöttünk, amikor stratégiát váltva az autóiparra helyeztük át tevékenységünk fókuszát, megváltoztatva ezzel az egész iparág képét. Mérhetetlenül büszke vagyok kollégáimra az NNG-nél, akikkel mindezt elértük– mondta Balogh Péter, az NNG társalapítója és vezérigazgatója a díjátadót követően.

A díjról Az International Business Awards vállalatok és cégvezetők kiemelkedő eredményeit hivatott elismerni. A díjakra a világ bármely pontjáról, méretüktől függetlenül nevezhetnek a cégek. Idén több mint 60 országból érkeztek pályázatok, amelyeket a közel 250 fős zsűri két körben értékelt. A díj korábbi nyertesei: Acer, Apple, BASF, BT, Ford Motor Company, ING, Procter & Gamble, Roche Group, Samsung

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több alma kerülhet a közétkeztetésbe

A lépéssel jelentős segítséget kapnak az orosz embargó miatt nehéz helyzetbe került almatermesztők… Tovább olvasom