Délmagyar logó

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -2°C | 7°C

Banki elszámolás: Az UniCredit több mint 26 milliárd forintot számolt el ügyfelei javára

A bankhoz a rögzített árfolyamon végtörlesztett devizaalapú hitelekre vonatkozóan március 31-ig mintegy 1900 elszámolási igény érkezett -

Az UniCredit bank a pénzügyi elszámolás eredményeként több mint 26 milliárd forintot számolt el ügyfelei javára március 29-ig - közölte a bank az MTI érdeklődésére

Az élő és korábban már megszűnt hitelekre elszámolt összeg mintegy 80 százaléka az ügyfelek fennálló hiteléhez kapcsolódó tartozásait csökkentette, közel 20 százalékát pedig bankszámlán történő jóváírásként vagy pénztári kifizetésként kapják vissza az érintettek.

Utóbbi esetben, ha az elszámolt hitel adósának jelenleg is van bankszámlája az UniCreditnél, akkor ezen a számlán kell jóváírni a visszajáró összeget, ami szintén megtörtént. Az elszámolás és a forintosítás részleteiről szóló tájékoztató leveleket az UniCredit április második felében postázza devizaalapú hiteles ügyfeleinek.

Az UniCredit Bankhoz a rögzített árfolyamon végtörlesztett devizaalapú hitelekre vonatkozóan március 31-ig mintegy 1900 elszámolási igény érkezett - közölte a pénzintézet.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KSH: nyolc év után tavaly nőtt először a lakossági fogyasztás

Tavaly reálértéken 2,7 százalékkal, 68 609 forintra nőtt a háztartások egy főre jutó havi… Tovább olvasom