Délmagyar logó

2018. 07. 16. hétfő - Valter 18°C | 29°C Még több cikk.

Bodrogi Bau: 40 ezer négyzetméter Szeged legnagyobb barkácsáruháza

Bodrogi Bau: 40 ezer négyzetméter Szeged legnagyobb barkácsáruháza
Szegeden nyitotta meg pénteken új áruházát a Presztízs díjas Bodrogi Bau Kft., amely több tízezer terméket kínál a vásárlóknak.
 – Az építést személyes küldetésnek tekintem. Azt a reményünket fejezzük ki ezzel, hogy az építőipar fejlődése töretlen lesz a jövőben – fogalmazott Bodrogi Ferenc, a Presztízs díjas Bodrogi Bau Kft. ügyvezető igazgatója pénteken a cég új telephelyének ünnepélyes megnyitóján.
Bodrogi Bau: 40 ezer négyzetméter Szeged legnagyobb barkácsáruháza. Fotó: Schmidt Andrea - GALÉRIA
A több mint száz millió forintból megvalósult Szatymazi úti, több tízezer terméket kínáló Bodrogi Építési és Barkácsáruház összesen 40 ezer négyzetméteren 25 eladóval várja a vásárlókat. A régióban egyedülálló módon az új telephelyen az építőanyag kereskedéssel egy helyszínen dolgozik a cég kivitelezési egysége is: helyben megrendelhető kőműves-, ács-, gipszkartonozó-, burkoló-, nyílászáró beépítési szolgáltatással, szaktanácsadással.

Az ünnepségen a Szegedi Nemzeti Színház színművészei és táncosai szórakoztatták a vendégeket. Az épületet Kondé Lajos, plébános áldotta meg, beszédében a tisztesség és a közösségépítés fontosságát hangsúlyozta, majd Bodrogi Ferenc fiai, Ferenc és Csaba átvágták a nemzeti színű szalagot.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökkent a gázolaj ára

Az autósok 15-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. Tovább olvasom