Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Bővült a NAV időpontfoglalással intézhető ügyeinek száma

Az eddigi mellett olyan újabb ügytípusokban nyílt lehetőség internetes időpontfoglalásra, mint a jövedelemigazolás kérés, a START kártya, valamint egészségügyi szolgáltatási járulék ügyintézés.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal központi ügyfélszolgálatain, a gyorsabb ügyintézés elősegítése céljából, az eddig meglévő adóigazolás kérés, illetőségigazolás kérés, ügyfélkapunyitás, adókártya igénylés mellett olyan újabb ügytípusokban van lehetőség internetes időpontfoglalásra, mint a jövedelemigazolás kérés, a START kártya, valamint egészségügyi szolgáltatási járulék ügyintés.

Az ügyfeleknek nemcsak saját ügyeikben van lehetőségük az előzetes időpontfoglalásra, hanem meghatalmazottként, képviselőként is élhetnek ezzel a lehetőséggel. Az időpontra érkező ügyfeleket azonnal fogadják a NAV munkatársai, várakozási idő nélkül intézhetik ügyeiket. Időpontot foglalni legfeljebb két hétre előre lehet, legkorábban az időpont lefoglalását követő második napra, az alábbi internetes elérhetőségen:

http://nav.gov.hu/nav/ugyfelszolg/regiok/del_alfold/delalfold/ugyfelszolgalati_idopont_foglalasa

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megrázza az EDF DÉMÁSZ-t a közműadó és a rezsicsökkentés

Túlélésre rendezkedik be az EDF DÉMÁSZ a közműadó és a rezsicsökkentés miatt. Visszafogja a beruházásokat és a szponzorációt. Elbocsátásokról is hallani lehet. Tovább olvasom