Szentes és környéke

2016.11.27. 18:39

Fékezés nélkül csapódtak a fának: csongrádi férfi halt meg a balesetben

Egy csongrádi férfi halt meg abban a balesetben, amely pénteken késő éjszaka történt Szentes közelében. A Szegvár irányából érkező autó pár méterrel az elkerülő út felüljárója után, egy jobbkanyarban kisodródott, és fának csapódott.

A járműben egy háromfős társaság utazott, a hírek szerint Csongrádra készültek - a balesetről röviden itt írtunk. Az ütközés következtében az autó szétszakadt, az anyósülésen utazó férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A sofőrnek, egy csanyteleki férfinak több csontja eltört, ő beszorult a roncsba, csak a tűzoltók tudták kiszabadítani. A hátsó ülésen utazó csongrádi nő is megsérült, de ki tudott mászni az autóból. Mindketten kórházban vannak.

Az autó szétszakadt, az anyósülésen ülő csongrádi férfi azonnal meghalt. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Az autó szétszakadt, az anyósülésen ülő csongrádi férfi azonnal meghalt. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Úgy tudjuk, a szegvári benzinkút környékén előztek meg egy falubeli férfit, ő volt az, aki meglátta a balesetet, és értesítette a hatóságokat. Segíteni próbált, de információink szerint az anyósülésen utazó férfinak már nem tudta kitapintani a pulzusát. Az autóban ülők a hírek szerint nem voltak bekötve. Az úton nem voltak féknyomok, a sofőr feltehetőleg nem vette észre a kanyart. A mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat a 451-es útra terelték.

Az út a helyszínelés másnapján. Itt sodródott ki az autó. Fotó: Králik Emese

Az út a helyszínelés másnapján. Itt sodródott ki az autó. Fotó: Králik Emese

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!