Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 3°C Még több cikk.

Dél-alföldi Innovációs Díj

Szeged - A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Területi Bizottságának elnöksége együttműködve a régió három kereskedelmi és iparkamarájával (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megye) és a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Khe.-vel idén is pályázatot hirdet a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében.
Pályázni lehet bármely új, saját feltalálói tevékenységen alapuló, iparilag alkalmazható és piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel.

A fent nevezett szervezetek képviselőiből álló szakmai kuratórium innovációs díjjal jutalmazza a három megye területéről a Szegedi Akadémiai Bizottsághoz 2011. szeptember 30-áig beérkezett pályamunkákat. Az elbírálás határideje 2011. október 30. Az eredmények kihirdetésére, a díjazott pályamunkák szakmai bemutatására 2011. november első hetében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában kerül sor.

A kuratórium döntéseinek előkészítését a BIOPOLISZ Szegedi Innovációs Szolgáltató Kft. szakmai tanácsaival segíti. A pályázattal kapcsolatos információk az MTA SZAB honlapján megtalálhatók: http://www.u-szeged.hu/szab.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erősödött a forint kedd reggel az euróhoz képest

Tovább erősödött a forint az euróhoz képest kedd reggel, miután már hétfőn este kezdett magához… Tovább olvasom