Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

Fellegi Tamás Moszkvában tárgyal

A Magyar-Orosz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság (KKB) ülése csütörtökön kezdődik Moszkvában, amelyre szerdán Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter, magyar-orosz gazdasági kapcsolatokért felelős kormánybiztos vezetésével 40 tagú magyar küldöttség utazott - közölte a Nemzeti fejlesztési Minisztérium (NFM) szerdán.
A március 17-18-án tartandó találkozó napirendi pontjai között a leghangsúlyosabbak közé tartozik az energetikai, a mezőgazdasági, a pénzügyi és a közlekedési együttműködés lehetőségeinek megvitatása.

A kétnapos találkozó első napján, március 17-én, kerül sor a munkacsoportok üléseire és a szakértői konzultációk lefolytatására, majd a munkacsoportok közösen dolgoznak a KKB hatodik ülésének jegyzőkönyvtervezetén.

A találkozó második napján rendezik meg a Magyar-Orosz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság plenáris ülését, ezt követően írják majd alá a felek a bizottsági ülés jegyzőkönyvét. A kétnapos találkozó ideje alatt a társelnökök szűk körű találkozójára is sor kerül - ismertette az NFM.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakképzési kerekasztal Szegeden

Szeged - A Szegedi Tudományegyetem Szakképzési Továbbképzési és Távoktatási Központ… Tovább olvasom