Délmagyar logó

2018. 02. 17. szombat - Donát -2°C | 7°C Még több cikk.

Figyelem! Egyszerűbben juthatunk energiahatékonysági hitelhez

Kedvezőbb feltételekkel és egyszerűbben igényelhető január 8-ától az európai uniós forrású, lakossági energiahatékonysági hitel a Magyar Fejlesztési Bank MFB Pontjain.
Kedvezőbb feltételekkel és egyszerűbben igényelhető január 8-ától az európai uniós forrású, lakossági energiahatékonysági hitel a Magyar Fejlesztési Bank MFB Pontjain. Magánszemélyeknél 2 millió forintról 5 millióra emelkedett a biztosítéknyújtás értékhatára, vagyis az eddiginél jóval nagyobb összegű kölcsön kapható fedezet nyújtása nélkül.

Fontos változás az is, hogy a jóváhagyott összeg maximum 50 százalékáig bevezették a szállítói előleg igénybevételének lehetőségét, azaz nem szükséges teljesítési igazolást csatolni hozzá. Emellett az eddigi 300 ezer forint helyett a hitel maximum 50 százalékáig, de legfeljebb 1,5 millió forintig nyújtható be készpénzfizetési számla.
Szintén kedvező változás, hogy az MFB már olyan ingatlanokat is elfogad a kölcsön biztosítékaként az 5 millió forintot meghaladó összegű ügyletekhez, amelyeknél családi otthonteremtési kedvezményből (CSOK), pénzintézeti vagy munkáltatói kölcsönből adódó jelzálogjog szerepel. Az igénylők gyorsabban és egyszerűbben tölthetik ki a hitelkérelmi nyomtatványt, a dokumentum terjedelme 49 oldalról 13-ra csökkent. Az ügyfelek országszerte 642 MFB Ponton igényelhetik a nullaszázalékos energiahatékonysági hitelt, illetve előzetes online hitelbírálati kérdőívet is kitölthetnek a www.mfb.hu oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

800 ezer eurót kap egy magyar startup a nemzetközi terjeszkedésre

A Hiventures alap támogatja a Rendi.hu nemzetközi terjeszkedését. Tovább olvasom