Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Gyakornoki program a Magyar Telekomnál

Az idén szeptemberben indult gyakornoki félévre 746 fiatal jelentkezett, közülük 86-an nyertek felvételt.
Közel 700 diák vett részt az elmúlt három évben a Magyar Telekom gyakornoki programjában, jelenleg 182 felsőoktatásban tanuló diák dolgozik gyakornokként a vállalat különböző területein - közölte a társaság hétfőn.

Az idén szeptemberben indult gyakornoki félévre 746 fiatal jelentkezett, közülük 86-an nyertek felvételt. A következő, 2013 februárjában induló gyakornoki programra a jelentkezéseket 2012. október 31-ig várják a vállalat honlapján.

A Magyar Telekom immár 16 éve működő gyakornoki programja kettős célt szolgál. Egyrészt lehetőséget kínál a főiskolai, illetve egyetemi hallgatóknak arra, hogy megismerjék egy nagyvállalat működését, valódi munkatapasztalatot szerezzenek, valamint alkalmat kínál arra is, hogy az esélyegyenlőség szellemében a legrátermettebbek elindíthassák karrierjüket a Telekomnál. Másrészt a program nem titkolt szándéka, hogy friss tudást vonzzon a vállalatba, új impulzusokkal gazdagítsa a szervezet életét, működését - olvasható a Magyar Telekom közleményében.

A jelentkezéshez az aktív hallgatói jogviszony mellett feltétel a legalább középszintű angol nyelvtudás is. A gyakornokokkal részmunkaidős, határozott idejű munkaszerződést köt a vállalat, 2 hónapos próbaidővel. A hallgatók számára a program heti 20 órás elfoglaltságot jelent, rugalmas munkaidőben. A gyakornokok havi bruttó 75 ezer forintot kapnak, amely a próbaidő letelte után béren kívüli juttatási csomaggal is bővül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Videoton és a Herendi idén a legkiválóbb hazai márka

Az üzleti márkák 25 márkás toplistáján a Videoton 87,81 ponttal lett az első. Tovább olvasom