Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 19°C | 29°C Még több cikk.

Indul a kereskedés a Duna House részvényeivel

A társaság részvényeivel a prémium kategóriában kereskednek majd, a bevezetési ár 3960 forint.
A Duna House Holding Nyrt. törzsrészvényeinek első tőzsdei kereskedési napja november 11-e, péntek a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatójának határozata szerint, amelyet csütörtökön tettek közzé a tőzsde honlapján.

A társaság részvényeivel a prémium kategóriában kereskednek majd, a bevezetési ár 3960 forint.

A Duna House október 28-án közölte, hogy lezárult a holding nyilvános és zártkörű részvényértékesítése, amelynek keretében a magánbefektetők és intézmények jegyzési áron 3,3 milliárd forint értékben nyújtottak be részvényvásárlási igényt. A társaság részvényeinek végső árát az értékesítő részvényes és a vezető forgalmazó 3960 forintban határozta meg.

A nyilvános értékesítés keretében felkínált 150 ezer részvénnyel szemben 350 732 részvényre érkezett érvényes jegyzés, amelyből 311 550 részvényre fogadtak el jegyzést 1,2 milliárd forint értékben. A jegyzési igények kielégítése érdekében 161 550 részvényt csoportosítottak át a zártkörű értékesítésben rendelkezésre álló részvénycsomagból.

A kedvezményes áron felajánlott 75 000 részvényt 3564 forinton értékesítették. A magánbefektetők a további részvényekhez a zártkörű értékesítési árral megegyező, 3960 forintos áron jutottak hozzá.

A zártkörű részvényértékesítés keretében 356 600 részvényt értékesítettek 3960 forintos áron, összesen 1,4 milliárd forint értékben, így a nyilvános értékesítéssel együtt 2,6 milliárd forint értékben került sor részvényértékesítésre - közölték.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már nyolc ország vezetett be importtilalmat a magyar baromfira

Már nyolc ország vezetett be importtilalmat a magyar baromfira
A madárinfluenza-vírus miatt Tajvan is korlátozza a magyar baromfi és baromfitermékek bevitelét az… Tovább olvasom