Délmagyar logó

2017. 02. 25. szombat - Géza 2°C | 8°C Még több cikk.

Jövő csütörtökön adjuk át a Presztízs díjakat

Szeged - Január 20-án vehetik át a megye legjobb cégei, vállalkozásai a Presztízs díjakat. A díjazottakat már kiválasztották a mecénások, és szinte minden feltétel adott ahhoz, hogy színvonalas és látványos gálaestet rendezzünk a szegedi egyetem tanulmányi és információs központjában. A díjátadó egyben a kamara évnyitó eseménye is.
Kiadónk és lapjaink 2004-ben alapított Presztízs díját hetedszerre adjuk át: az ünnepség január 20-án, vagyis jövő csütörtökön este 7 órakor kezdődik az SZTE TIK-ben – az értékmentés, értékőrzés, értékteremtés jegyében.

Annak, hogy az új év első hónapjában szervezzük meg a díjátadó gálát, oka van. Lezárjuk vele a 2010-es esztendőt, köszöntjük az új évet, összefogva a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával. A kamarának ugyanis a mi Presztízs díjakat átadó gálánk lesz a gazdasági évnyitója: egy összevont, nagyszabású, színvonalas megyei gazdasági évnyitó rendezvény.

A díjazottakat idén a mecénások jelölték ki, de továbbra is a Szegedi Tudományegyetem gazdasági karának oktatói minősítik őket, az előző esztendők hagyományainak megfelelően. A mecénások joga az is, hogy kiválasszák azt az alapítványt, amelynek az est belépőiből befolyt összeget, 1 millió forintot átadunk. Mint ismeretes: rendszeresen jótékonysági célokra fordítottuk a gála belépőinek árát – egy jegy 12 ezer 500 forintba kerül –, az előző években az Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány, a Bölcsőde utcai gyermekotthon és a Szegedi
Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány munkáját, eszközbeszerzéseit segítettük.

A színvonalas műsoron kívül ízkavalkáddal – egyebek mellett süllőfilével és szarvas pörkölttel – is várjuk a gála vendégeit. Archív fotó: Frank Yvette
A színvonalas műsoron kívül ízkavalkáddal – egyebek mellett süllőfilével és szarvas pörkölttel – is várjuk a gála vendégeit.
Archív fotó: Frank Yvette

A jegyértékesítés is javában tart, sok cég teljes asztalokat foglal le vendégei számára. Cserébe nemcsak a színvonalas, egyedi műsort kínáljuk, hanem a különleges, svédasztalos menüt is. Lesz – többek között – kapribogyóval töltött süllőfilé, vörösboros szarvas pörkölt juhtúrós sztrapacskával, borzas pulyka tökmagos bundában, vajas zöldséges felfújttal.

Látványos műsor

A díjátadó gálákon az eddigiekben is egyedülálló produkciókat láthatott a nagyérdemű. Ezúttal olyan látványos multimédiás show várja a vendégeket, amely a legmodernebb technikai, vizuális és zenei megoldásokat ötvözi a magyar népművészeti hagyományokkal. A TIK auláját az épület izgalmas struktúráját és sajátos tereit kihasználó, elsősorban fény- és vetítéstechnikai eszközökkel tesszük még látványosabbá. A program pedig egy sajátos, új zenei produkcióra épül, amelyben Pozsi, a neves DJ és producer a cimbalomkirállyal, Balogh Kálmánnal, egy népdalénekessel, valamint egy hegedűssel mutatja be új albumának dalait. A műsort a 4for Dance néptáncot ritmikus elemekkel ötvöző táncosai és a Kiégő Izzók videoanimációi teszik még látványosabbá. Az estet az a Kembe Sorel-Arthur vezeti, akit a vendégek a Duna Tv műsorvezetőjeként és a TV2 népszerű sorozatának színészeként ismerhetnek.

Mecénások

A Presztízs díj kiemelt mecénása a KÉSZ Holding Zrt. Mecénások: Bonafarm-csoport (Pick Szeged Zrt. és Sole-MiZo Zrt.), Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Hungerit Zrt., Lapcom Kft., Szegedi Tudományegyetem, Legrand Zrt. A Presztízs díj támogatója a Szilánk Zrt., a gálaest hivatalos rádiója a Rádió Plusz. A díjakat a mecénások adják át 6 kategóriában. Ezek a következők: Az év új vállalkozása; Az év kisvállalkozása; Az év középvállalkozása; Az év vállalkozása; Az év üzletembere; a KÉSZ Holding különdíja.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cégbedőlési rekorddal zárt 2010

Szeged - Tavaly 17 ezer 420 cég ellen kezdeményeztek felszámolást a hitelezők. A kilátások azonban… Tovább olvasom