Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Kamaratörténeti kiállítás Csongrádon

Már megtekinthető Csongrádon a szegedi Somogyi-könyvtár iparkamara-történeti kiállítása, amelyet a Dóm téri bibliotékában decemberben láthattak az érdeklődők.

„...a virágzásnak mellőzhetetlen föltétele" – Emlékek a Szegedi Kereskedelmi és Iparkamara múltjából című tárlat a fönnállásának 120. évfordulóját ünneplő iparkamara első ötven esztendejéről adott áttekintést.

A kiállítási anyagból készült válogatást a közeljövőben a megye több településén is láthatja a közönség. Elsőként Csongrádon rendezik meg a helyi vonatkozású dokumentumokkal kiegészített vándorkiállítást, amely március 8-áig tart nyitva a Csemegi Károly Könyvtár és Információs Központban (Csongrád, Szentháromság tér 12.).

Az ünnepélyes megnyitó február 24-én délután 5 órakor kezdődik. Köszöntőt mond Horváth Varga Margit, a Csemegi Károly Könyvtár és Információs Központ igazgatója, a kiállítást megnyitja dr. Horváth Lajos, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke. Az eseményen részt vesz Kőrösi Tibor polgármester is, aki a megnyitót követően vállalkozói fórumot tart a könyvtárban a város jelenlegi helyzetéről, a helyi vállalkozókkal tervezett kapcsolatépítésről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2300 hektárt vághatnak ki a szőlősgazdák

A MVH januárban befejezte a támogatott szőlőkivágáshoz kapcsolódó mintegy 4200 darab kivágási engedély kiadását. Tovább olvasom