Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Keressen üzleti partnert az uniós BCD adatbázisban!

Az Európai Bizottság által üzemeltetett Enterprise Europe Network vállalkozásfejlesztési hálózat révén 50 országból találhat partnereket.
A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara weboldala közvetlen keresést kínál az Enterprise Europe Network vállalkozásfejlesztési hálózat Business Cooperation Database adatbázisban.

A kamarai oldal a hálózat belső üzletépítő rendszerén keresztül, díjmentesen lehetőséget biztosít a nemzetközi partnerkeresés iránt érdeklődő vállalkozók számára, hogy üzleti ajánlatot vagy üzleti ajánlatkérést tegyen közzé Európa-szerte.

Az adatbázis alkalmas arra, hogy hazai vállalkozók külföldi kereskedelmi, logisztikai partnereket keressenek, termelői vagy franchise együttműködésben vegyenek részt és ehhez megbízható partnereket találjanak.

A Magyarországra szóló ajánlatokat és ajánlatkéréseket a kamara megjeleníti weboldalám az Üzleti és technológiai partnerkeresések menüpont alatt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közös társadalmi szerepvállalás erősítése vállalkozások és a non-profit szektor között

Együttműködhet-e a profitorientált vállalati szféra és a civil szektor? Erre keresi a választ egy nemrégiben indított kezdeményezés, amelyet a Talentum Alapítvány vezet. Tovább olvasom