Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Maklári Lászlóné 2012 turisztikai munkaadója

Szeged - A Hunguest Hotel Forrás igazgatója, Maklári Lászlóné a 2012-es év turisztikai munkaadója díjat vette át nemrég Budapesten. A kitüntetéssel az elmúlt év teljesítményét ismerték el.
– Tavaly kiemelkedő eredményeket ért el a Forrás, mint új, négy csillagos, superior szálloda – mondta Maklári Lászlóné, a szegedi Hunguest Hotel Forrás igazgatója. – Az országos elismerés annak szólt, hogy sikeres volt a hotel, valamint az Aquapolis Napfényfürdő bevezetése a piacra. A konferencia- és az egyéni turizmusban is nagyon jó, mozgalmas évet zártunk, rengeteg rendezvényt, esküvőt tartottunk, a vendégeknek komplex szolgáltatást nyújtott a szálloda és a fürdő együttese.

Maklári Lászlóné  10 éve vezeti a Forrást. Fotó: Karnok Csaba
Maklári Lászlóné 10 éve vezeti a Forrást. Fotó: Karnok Csaba

A külföldiek aránya a korábbi 20-ról 35 százalékra nőtt a Forrásban. Egyre többen jönnek Szerbiából és Romániából: wellnesseznek, felfedezik a várost, vásárolnak az Árkádban. A szállóvendégek internetes bejegyzései szerint már a hotelről alkotott az első benyomások is jók. Dicsérik a szolgáltatásokat, elégedettek a konyhával, örülnek, hogy közvetlenül át lehet jutni a fürdőbe.

Maklári Lászlóné 1969 óta dolgozik a szakmában, a Forrást 10 éve vezeti. Elmondta: a díj nem járt pénzjutalommal. Ez egy erkölcsi elismerés, amivel a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége jutalmazta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hol adózik a külföldön megszerzett jövedelem?

Gyakran mennek magyarok munkát vállalni külföldre hosszabb-rövidebb időre - az SZJA-bevallás készítések idején gyakori téma, hogy kinek kell itthon színt vallania. Tovább olvasom