Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

Mészáros Antal kapta a Csongrád Megye Gazdaságáért Díjat

Szeged - A gazdasági életben és a kamarai munkában elért kimagasló eredményeiért Csongrád Megye Gazdaságáért Díjjal jutalmazta Mészáros Antalt a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a 2013. február 9-én rendezett Hagyományos Nemzetközi Üzleti Találkozóján.
A díjat a Csomiép Kft. vállalkozási osztályának vezetője, Kékesi Szabolcs vette át Nemesi Páltól, a Kamara elnökétől.
A díjat a Csomiép Kft. osztályvezetője, Kékesi Szabolcs vette át Nemesi Páltól, a kamara elnökétől.
A kamara által 2000-ben alapított egyik legrangosabb gazdasági kitüntetést Mészáros Antal a Csomiép Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft. ügyvezető igazgatójaként a kamarai díjbizottság és az elnökség döntése alapján kapta meg gazdasági, kamarai és közéleti munkában nyújtott kimagasló teljesítményéért és etikus üzleti magatartásáért.

Az építőipari termékek gyártása, forgalmazása, beépítése és bérbeadása mellett független minőségellenőrzési csoporttal is rendelkező Csomiép Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft. 1989 óta folyamatosan és dinamikusan fejlődő építőipari vállalatként már számtalan elismerésben részesült. 2 alkalommal nyerte el a Presztízs Díjat, valamint 2012-ben Üzleti Etikai Díjban részesült. A Csomiép Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft-hez köthető a „Hogy hétvégén is legyen kenyér az asztalon" civil kezdeményezés, amelyet a Tiszta Szívvel Egyesülettel a gyermek étkeztetésben közösen végzett tevékenységéről ismerhettünk meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyelőre csak egyeztetnek és vizsgálódnak az élelmiszerek áfájáról

Egyelőre nem született politikai döntés az alapvető élelmiszerek általános forgalmi adójának… Tovább olvasom