Délmagyar logó

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 14°C | 24°C Még több cikk.

Mobil előfizetés hűségidő nélkül

A válság átformálta a vállalkozások gondolkodását, így jobban odafigyelnek a szolgáltatásokra kiadott forintjaikra és a hosszú távú elkötelezettségekre, amelyek a bizonytalan gazdasági környezetben merész vállalások. Jól tudja ezt a Vodafone is.
Hetven éve nem söpört végig a világon olyan gazdasági válság, mint amilyen a mostani, s ez bizonytalanságot hoz az emberek és vállalatok életébe is. Nemhogy évekre, hónapokra, gyakran hetekre sem lehet előre tervezni, így a cégek nem tudják meghatározni hány telefon-előfizetést kössenek. Kérdés számukra, hogy milyen csomagokat rendeljenek, melyeket utána két évig folyamatosan fizetniük kell, akár szükségük van rá, akár – mint később kiderül  –  nincs.

A Vodafone március elsejétől április végéig kínálja hűségnyilatkozat nélküli csomagjait kis- és középvállalatoknak. Ennek lényege, hogy a meglévő, illetve új ügyfelek hűségnyilatkozat aláírása nélkül vásárolhatnak új üzleti előfizetést. Itt lehetséges a tarifacsomagok közötti azonnali váltás, vagyis a rugalmas alkalmazkodás a változó igényekhez és beszélgetési szokásokhoz. A hűségidő nélküli előfizetéseknél nem jelent problémát az alkalmazotti létszám negatív változása sem, hiszen a feleslegesek költség nélkül visszamondhatóak. Indulásként a vállalatoknak csupán egy olyan üzleti előfizetésre van szükségük, amelyhez legalább 3 hónapos élő hűségszerződés kapcsolódik. Ezután az előfizetések száma és a tarifacsomag is rugalmasan változtatható, egészen 30 SIM kártyáig.

Olvasóink írták

 • 7. szilléri 2010. augusztus 26. 18:40
  „T- mobil ! Nyazsgem Voda !”
 • 6. ClarkGriswald 2010. március 11. 10:09
  „nem burkolt, nyílt”
 • 5. flexsnake 2010. március 11. 09:44
  „sikeres ember lehet aki vodkafonnal hűségidő nélkül feszít.... :D”
 • 4. Mathiasking 2010. március 10. 16:39
  „Ez itt egy burkolt reklám!! Gratula DM!”
 • 3. KolompárRómeó 2010. március 10. 13:57
  „Ja. Havi 40ezer Ft-os havidíjért nincs hűségidő. Köszike!

  A másik nagy átvágás a másik piaci szereplő "alig látom a mobil előfizetést" csomagja. Jogos, csak éppen pofátlan percdíjakkal megy.”
 • 2. royal 2010. március 10. 13:35
  „Ez a szarnak egy pofon!!”
 • 1. persona 2010. március 10. 13:11
  „nem látom azt, hogy (X) :)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Stagnált a forint kedd reggel

Nem változott a forint árfolyama keddre virradóra, az eurót röviddel hét óra előtt 265,45 forinton… Tovább olvasom