Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 03. 29. vasárnap - Auguszta

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Gazdaság > NAV-árverés, otthonról

NAV-árverés, otthonról

Csongrád megye - A NAV elektronikus árverésein nincs szükség az érdeklődők személyes megjelenésére.

Munkatársunktól - 2012.10.29. 11:32
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az adóhatóság szerint az eddig lezárult elektronikus árveréseken a becsült árhoz képest a vételár átlagban 73,5 százalék volt, ami azt jelenti, hogy otthonról, kényelemesen licitálva is akár a piaci árnál lényegesen kevesebbért vásárolhatunk meg bizonyos dolgokat.

Az elektronikus árverés az adóhatóság hivatalos internetes honlapjához (www.nav.gov.hu) kapcsolódó Elektronikus Árverési Felületen (EÁF) történik – áll a a NAV Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatóság közleményében –, amelynek feltételeit és működtetésének szabályait a honlapon lehet elolvasni. A részvétel okmányirodai regisztrációhoz, illetve az EÁF-en történő bejelentkezéshez kötött.

Az adóhatóság az elektronikus árveréssel összefüggő minden cselekményt (árverés kitűzése, lebonyolítása, lezárása) és információt (aktuális ajánlatok sorrendje, adatai) az EÁF-en keresztül tesz közzé. Az árverés kitűzését meghirdetik: a hirdetmény részletes adatokat és fényképeket tartalmaz a vagyontárgyról. Az árverés nyertesét az adóhatóság elektronikus és postai úton értesíti.

A NAV Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága idén az év elejétől szeptember végéig összesen 710 elektronikus árverést hirdetett meg, mintegy 119 millió forint értékben. Az árverések mintegy 90 százalékát teszik ki az elektronikus árverések. Ebben az évben Bács-Kiskun megyében 257 elektronikus árverés zajlott le közel 42 millió forint értékben, Békés megyében 252-t tartottak, az érték 47 millió volt, míg Csongrád megyében 201 elektronikus árverést 30 millió forint értékben hirdettek meg.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...