Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 31. hétfő - Erika, Bella

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Gazdaság > Nem változott az árfolyamgát értékhatára

Nem változott az árfolyamgát értékhatára

Azok a devizában eladósodottak élhetnek az árfolyamrögzítéssel, akiknek hitele folyósításkor nem haladta meg a 20 millió forintot.

MTI - 2012.03.20. 10:34
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A sajtóban megjelent hírekkel szemben azok a devizában eladósodottak élhetnek az árfolyamrögzítéssel, akiknek hitele folyósításkor nem haladta meg a 20 millió forintot - reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI megkeresésére kedden.

A napi.hu azt írta, "Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter utolsó körös kapkodó javaslata ismét némi kavarodást hozott a 30 millió forintos maximális ingatlanérték kapcsán az árfolyamgát-szerződés feltételei között".

A gazdasági hírportál szerint az egyik módosító indítvány ugyanis az árfolyamgátról szóló törvénypontokat akként módosította, hogy visszaemelte a törvénybe a fedezetként felajánlott ingatlan 30 milliós értékére vonatkozó korlátot tartalmazó pontokat.

Az NGM reagálásban úgy fogalmazott: a kodifikációs gyakorlatnak megfelelően a módosító javaslatok esetén az elhagyni javasolt szövegrészeket félkövér betűtípussal É Ü zárójel közé téve, az új szövegrészeket pedig aláhúzással jelölik meg. Ennek megfelelően a módosító javaslat kizárólag azt célozta, hogy a pénzügyi lízingszerződések esetében az árfolyamgát igénybevételének további feltétele legyen, hogy a szerződést a felek 2011. december 15. napja előtt kötötték.

Ezt megerősíti az Országgyűlés Alkotmányügyi bizottságának a törvényjavaslat záró vitájához készített ajánlása is, amelyről az Országgyűlés szavazott - áll a közleményben.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. hahaha62 2012.03.20. 13:05

vicc.....egy fillért se senkinek...AKI DÖNTÖTT ÉLVEZKEDJEN A VÉGREHAJTÁSBAN IS.........ELŐBB GONDOLKODJÁL ÉS CSAK UTÁNA CSELEKEDJ!.....ADÓS FIZESS!...MINDENKI A SAJÁT KAJÁJÁT FIZETI!STB-STB.....
és most jön majd magnócska a szokásos linkjével....MERT A BANKOK.....ja ők erőszakolták meg a hiteleseket...naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
HA NINCS PÉNZED TÖRLESZTENI-NEM KELL FEL FELVENNI HITELT!Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...