Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Pénz, de honnan?

A Piac & Profit 2013-ban is elinduló Pénz, de honnan? című roadshow-ja április 11-én (csütörtökön) Szegedre érkezik.
A Pénzek a régióban című konferencia a Regionális Fejlesztési Holding és a Piac & Profit közös szervezésében lesz kis- és középvállalatok és önkormányzatok részére a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházában (Szeged, Párizsi krt. 8-12.).

A régiók fejlesztésére koncentrál az Európai Unió a következő, 2014-2021-es pénzügyi, támogatási ciklusának fókuszában. A regionális szintű összefogások, társulások, melyben a kkv-knak és az önkormányzatoknak alapvető érdekük és szerepük lehet, a jövőt, a fejlődést jelentik.

A Piac & Profit 2013-as Pénz, de honnan? roadshow-ja is a régió fejlesztési lehetőségeivel foglalkozik. Bemutatják a regionális fejlesztési és befektetési forrásokat, lehetőségeket, feltételeket, részletes ismertetését adják a rendelkezésre álló kedvezményes visszatérítendő és vissza nem térítendő forrásoknak, pályázatoknak, s emellett vonzó, hatékony üzleti ajánlatokkal ismertetik meg a költséghatékonyságban érdekelt vállalatokat és önkormányzatokat.

A konferenciasorozat rendezőpartnere a Regionális Fejlesztési Holding. A rendezvényen való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött - ugyanitt részleteket is talál.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erősen csökkent a pálinka kiskereskedelmi forgalma

Jelentősen átalakult a 2011-ben két lépcsőben bevezetett jövedékiadó-emelés után a szeszes italok hazai piaca - írja a Magyar Nemzet. Tovább olvasom