Délmagyar logó

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 35°C Még több cikk.

Presztízs-gála: a mecénások már kiválasztották a legjobbakat

Szeged - 10 éves a Presztízs díj: a jubileum alkalmából, november 28-án exkluzív gálaműsorral készülünk a hagyományos helyszínen, az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központjában. A díjazott vállalkozásokról már döntöttek a mecénások.
A 2004-ben alapított Presztízs díj november 28-án kerek évfordulóját ünnepelheti. Azért különleges ez a 10. születésnap, mert a díj bebizonyította: szükség van rá, a gazdasági élet szereplői igénylik a sikerek elismerését, a mecénások pedig kitartottak mellette. Köszönet illeti a díj azon alapítóit is, a Mars Magyarországot, valamint az Allianz Hungária Biztosító Zrt.-t, amelyek már nem tartoznak a mecénások és a később csatlakozott támogatók elit klubjához.

Idén, a 10. születésnapon a hagyományos kategóriákban nyújtjuk át az elismeréseket. A Presztízs díj kategóriái: Az év új vállalkozása; Az év kisvállalkozása; Az év középvállalkozása; Az év vállalkozása; Az év üzletembere. A kiemelt mecénásnak, a KÉSZ csoportnak joga van arra, hogy saját különdíjat adjon át, ez így lesz ebben az évben is.

Mecénások, támogatók 2013-ban

A Presztízs díj kiemelt mecénása a KÉSZ cégcsoport. Mecénások: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Hungerit Zrt., Lapcom Zrt., Legrand Zrt., Szegedi Tudományegyetem. A Presztízs díj fő támogatója a Vodafone, további támogató a díjat is elkészítő CE Glass cégcsoport, a Szegedi SZEFO Zrt., valamint a Naturtex Kft.

A mecénások a napokban már összeültek, és meghozták döntésüket arról, mely vállalkozásokat tartják a legjobbnak idei eredményeik alapján, a későbbiekben pedig kiválasztják azt az alapítványt is, amelyet az est belépőiből 1 millió forinttal támogatunk.

A kitüntetés filozófiája immáron több esztendeje az, hogy nagy múltú Csongrád megyei cégek, cégcsoportok adják át az elismeréseket a még kevésbé ismert, de valamilyen területen eredményt felmutató vállalkozásoknak az értékmentés, értékőrzés, értékteremtés jegyében.

A 10. Presztízs-gálán az egyik legjobb hazai szimfonikus zenekar, a Savaria készül különleges meglepetésműsorral: Radics Gigivel, az egyik legtehetségesebb fiatal énekesnővel lépnek fel. Az SSO és Gigi tolmácsolásában világslágerek, valamint az énekesnő saját dalai szólalnak meg Pejtsik Péter hangszerelésében, aki karmesterként is közreműködik ezen az estén. A győzteseket Varga Edit, a Magyar Televízió műsorvezetője szólítja majd színpadra.

Már lehet jegyet rendelni

A marketing@delmagyar.hu e-mail címen kollégáink november 21-éig fogadják a jegyrendeléseket. Kérjük, hogy az érdeklődők minél előbb jelezzék szándékukat, segítsék azt a teamet, amelyik az ültetési rendet készíti. Egy belépő ára 10 ezer forint, jegyek korlátlan számban kaphatók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alstom: a magyar leányvállalatot várhatóan nem érinti a leépítés

A létszámleépítéseket elsősorban azon országokban hajtja végre a vállalat, amelyekben jelentős… Tovább olvasom