Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Presztízs díj 2011 - nyolcadszor

Csongrád megye – November 17-én nagyszabású gálaműsor keretében újra átadjuk a régió legjobb vállalkozásainak a Presztízs díjakat. A belépőjegyekből befolyó összeg egy részét ezúttal is jótékony célra ajánlják fel a mecénások.
Kiadónk és lapjaink 2004-ben alapított Presztízs díját idén 8. alkalommal adjuk át november 17-én, csütörtökön este, nagyszabású gálaműsor keretében, amelynek helyszíne ezúttal is az egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központja. A díjátadó gála nyilvános: a belépőjegyekből befolyó összeget pedig a mecénások jótékony célra ajánlják fel.

Mecénások

A Presztízs díj kiemelt mecénása a KÉSZ-csoport. Mecénások: Bonafarm-csoport, Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Hungerit Zrt., Lapcom Kft., Legrand Zrt., Szegedi Tudományegyetem. A Presztízs díj főtámogatója a MAPI Zrt., támogatója a Szilánk Zrt.

A Presztízs díj az eltelt években már többször alkalmazkodott sikeresen a társadalmi elvárásokhoz és a megváltozott körülményekhez: most is ez történik. A díj filozófiája jelenleg – akárcsak az előző alkalommal – az, hogy a már sikeres nagy Csongrád megyei vállalkozások adják át az elismeréseket a még kevésbé ismert, de valamilyen területen már eredményt felmutató vállalkozásoknak – az értékmentés, értékőrzés, értékteremtés jegyében.

A díjazottakat a mecénások jelölik ki: minden mecénás 3-3 jelöltet állíthat kategóriánként, majd a jelölő bemutatja a jelöltjeit. Ezután a mecénási testület egyszerű szavazattöbbséggel választja ki a díjazottakat. A mecénások joga az is, hogy kiválasszák azt az alapítványt, amelynek az est belépőiből 1 millió forintot átadunk. Az előző években az Újszülött Életmentő Alapítvány, a Bölcsőde utcai gyermekotthon, a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány, valamint a KORINTA – Szegedi Korai Fejlesztést és Integrációt Támogató – Alapítvány munkáját, eszközbeszerzéseit segítettük.

5 kategóriában adjuk át a Presztízs díj 2011 elismeréseket, amelyek a következők: Az év új vállalkozása; Az év kisvállalkozása; Az év középvállalkozása; Az év vállalkozása; Az év üzletembere. A kiemelt mecénásnak, a KÉSZ-csoportnak joga van saját különdíjat átadni – 6. kategóriában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

300 forint felett az euró!

Az eurót délután öt óra után 300,56 forinton jegyezték a kora reggeli 298 forint körüli jegyzések után. Tovább olvasom