Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Quaestor az új tagok között - A kamarai tagság bizalmat kelt

Hónapról hónapra újabb és újabb vállalkozások kérik felvételüket a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába. Egyikük egy visszatérő régi tag, a Quaestor, amely újbóli belépése pillanatától – 2010. január elsejétől – pontosan érti a tagság lényegét, és használja is a kamara nyújtotta lehetőségeket.
Orlovszky Csillát, a cég szegedi fiókjának igazgatóját kértük rövid vallomásra:
– A kamarának több mint másfél ezer tagja van, sehol ennyi vállalkozás együtt, sehol ekkora lehetőség a kapcsolatépítésre. Mi elsősorban pénzügyekkel és részben utazásokkal foglalkozunk, számos közös ügyünk lehet egymással, bővülhet ügyfélkörünk, növekedhet üzleti partnereink száma.

– A tagság önkéntes, így, gondolom, mint mindenki más, mi is azért fizetünk tagdíjat, mert értelmét látjuk: a kapott lehetőségekben, szolgáltatásokban megtaláljuk a számításunkat. Például élve a kamarai tagoknak nyújtott kedvezménnyel, igen kedvező bérleti díjért két komoly szakmai találkozót is rendeztünk már a kamara konferenciatermében. A befektetői estünkre 130-an jöttek el – mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. De fordítva is igaz, a kamara számos olyan nagyszabású pénzügyi, számviteli rendezvényt szervez, ahol szakértő kollégáink akár előadóként, akár hallgatóként is szívesen részt vesznek, ismereteket cserélnek.

– Éltünk már kedvezményes hirdetési lehetőséggel is, mind a kamarai újságban, mind a kamara honlapján.

– Egyébként pedig azt tapasztaljuk, hogy aki tagja a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, érezhetően nagyobb bizalmat élvez ügyfelei körében. A kamarai tagság ugyanis egyfajta biztonságérzetet kelt a partnerekben. És minél erősebb a kamara, és minél markánsabban tudja képviselni a vállalkozók érdekeit, annál nagyobb a súlya annak, hogy valaki kamarai tag.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fórum a gazdaságról

Október 22-én 10 órától a magyar gazdaság helyzetéről tart előadást dr. Parragh László, a Magyar… Tovább olvasom