Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Számlafizetés mobillal

Csongrád megye - A Presztízs díjas Hedz Kft. új elektronikus számlafizetési megoldásával a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. ügyfelei a számláikat pár kattintással mobiltelefonjukon vagy a GDF SUEZ weboldalán is ki tudják egyenlíteni.
A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. mintegy 800 ezer ügyfele számára új elektronikus szolgáltatást vezetett be, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék a számlák kiegyenlítését. A mobiltelefonon és az interneten igénybe vehető új megoldás hátterét a szegedi központú, a 2009-ben lapunk Presztízs díját is elnyert Hedz Magyarország Kft. fejlesztette ki. A mo-bill 2.0 elektronikus számlabemutatási és számlafizetési (EBPP) megoldással az ügyfelek tetszőleges hazai pénzintézetnél vezetett bankszámlájukról, mobiltelefonjuk segítségével vagy a GDF SUEZ saját internetes honlapján pár kattintással fizethetik ki számláikat.

Fejes Sándor: A felhasználók SMS- ben kapnak értesítést új számláikról. Fotó: DM/DV
Fejes Sándor: A felhasználók SMS- ben kapnak értesítést új számláikról.
Fotó: DM/DV

– A regisztrált felhasználók e-mailen vagy SMS-ben kapnak értesítést új számláik érkezéséről – hangsúlyozza Fejes Sándor ügyvezető. Az értesítésre az interneten kattintva rögtön a gázszolgáltató online ügyfélszolgálatára (ugyfelszolgalat.gdfsuez-energia.hu), mobilon a szolgáltatás WAP-oldalára (wap.mo-bill.hu) juthatnak el, ahol számlájuk fontosabb részletei azonnal megtekinthetők. Majd a felhasználó egy kattintással rendelkezhet a számla azonnali, határidős vagy a fizetési határidőnél akár későbbi értéknapos fizetéséről.

Az új rendszer a postai csekkes befizetéshez hasonló teljes pénzügyi kontrollt biztosít a fogyasztóknak, ugyanakkor mentesíti őket a személyes ügyintézéssel járó hosszas sorban állástól, de akár a megszokott bonyodalmas internetes fizetések többlépéses folyamatától is. A szolgáltatás igénybevételéhez banki fizetési megbízási űrlapot kell kitölteni a számlavezető banknál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Generál Média, a láthatatlan hódmezővásárhelyi óriás

Sorozatunkban most Holman Endre és Holman János, a Generál Média Kft. tulajdonosai számolnak be arról, milyen munka áll azon eredmények mögött, amelyeknek köszönhetően Az év üzletembere Presztízs díjat vehették át. Tovább olvasom