Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Szegedre is megérkezett a Lexus

Szűk két esztendő alatt „belakta" Szegedet a Kovács Autóház Toyota szalonja, folyamatosan fejlesztenek és lépnek előre. Az idei év legnagyobb szenzációja egy új márka: a Toyota prémium kategóriája, a Lexus. (X)
A Kovács Autóház Kft. mint hivatalos Toyota márkakereskedés 2013 szeptemberében nyitott Szegeden. A 100 százalékban magyar, családi vállalkozás 1992-ben kezdte működését Monoron, ugyancsak a Toyotára koncentrálva a legelsők között forgalmazták a márkát. Munkájukra a kezdetektől jellemző a szakmaiság, a tökéletesre való törekvés és az ügyfélközpontú gondolkodás.


- Szegeden is ezt a szemléletet szeretnénk meghonosítani dolgozóink és ügyfeleink körében, valamint a jobb napokat látott márkát igyekszünk a méltó helyére emelni. Ennek érdekében szegedi működésünket a folyamatos fejlesztés jellemezte és jellemzi - mondja Kovács Péter ügyvezető igazgató. A régi tulajdonostól megvásárolt telephelyet vevőközpontúvá alakították át, a maradó dolgozók mellé feltöltötték a hiányzó pozíciókat és elkezdődött a szakmai oktatás, ami napjainkban is folyamatos. Felszerelték a szervizüzemet a hiányzó berendezésekkel, eszközökkel, beindították a házon belüli hatósági műszaki vizsgáztatást és az eredetiségvizsgálatot. Tették mindezt saját apparátussal, egy év szünet után.

- Magunkkal hoztuk a Toyota flottapolitikáját, amelyet Csongrád megyében is szeretnénk a céges partnereinkkel megismertetni - hangsúlyozza Kovács Péter. „Tudjuk, és ismerjük azt is, hogy ez egy speciális terület, amely nem csupán a gépkocsieladásokat takarja, hanem megoldást kínálunk a kedvezményes üzemeltetésre is, akár flottapark kezeléssel. Számos gépkocsi finanszírozási lehetőség közül kínáljuk a legmegfelelőbbet, akár az államilag támogatott Növekedési Hitelprogramot, az ún. 2,5%-os fix kamatozású, államilag garantált NHP-t is."


Márkaszervizként gyári alkatrész-raktárbázist építették fel, amely alapját képezi a gyors, szakszerű javításoknak. Átalakították a vállalatirányítási rendszert, amely tovább tökéletesítette a munkafolyamatokat. A 2014-es év legnagyobb fejlesztése a karosszéria- és fényező üzem megvalósítása volt - meglévő épületükbe integrálták, tehát minden munkafolyamat a telephelyen belül tartanak.

Üzletágunkkal a következő kihívásokat szeretnék megvalósítani:
- sérült gépkocsi javításánál törekszenek a javítási idő minimalizálására

- javítási idejére csereautó biztosítása

- javítási költségek átvállalása az ügyfelektől

- a javítás színvonalának emelése, úgy, hogy a sérülés ne legyen látható

- arra törekszenek, hogy korróziós garanciális idő ne sérüljön

- Az idei év szenzációja a Dorozsmai út 9. szám alatt egy új márka, amely számunkra nem új, hiszen már 2007 óta foglalkozunk vele monori telephelyünkön. Ez a Toyota prémium kategóriája, a Lexus - számol be az újabb előrelépésről Kovács Péter. Ez az autómárka a Toyota sajátja, ízig-vérig a Toyotára épül. 1989-ben mutatták be az első modellt az USA-ban, azóta töretlen fejlődés jellemezi. Mára a modellpaletta 10 különböző karosszériaváltozatot kínál, és szinte mindegyik rendelhető Hybrid hajtással is. 


- A Kovács Autóház szeretné a Dél-Magyarországon élő embereket ezzel a márkával megismertetni és Budaörs, Debrecen és Monor után Szegeden is megmutatni a sokak által nem ismert modelleket. Igyekeznek a jelenlegi Lexus-tulajdonosoknak stabil szervizhátteret biztosítani: az ügyfeleknek exkluzív munkafelvételt és ügyfélváró helyiséget alakítottak ki Szegeden.

- Ezúton szeretnék minden kedves olvasót meghívni kereskedésünkbe, ahol akár egy tesztvezetéssel is megmutatnánk magunkat és az általunk képviselt márkák innovatív megoldásait, értem ez alatt a Toyota és a Lexus Hybrid hajtását is - mondja Kovács Péter. - Tesztautóparkunk kialakításánál figyelmet fordítottunk arra, hogy a hybrid autók esetében is lehetőleg a teljes palettát be tudjuk mutatni - ha ideje engedi, keressen fel bennünket.
(X)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erősödött a forint szerdán

Délután hat órakor az eurót 311,94 forinton jegyezték. Tovább olvasom