Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Gazdaság > Tőkeemelés a Sole-Mizónál

Tőkeemelés a Sole-Mizónál

Szeged - Több mint 4 milliárd forintos tőkeemelést hajtottak, illetve hajtanak végre az elkövetkezőkben azoknál a cégeknél, ahol Csányi Sándor OTP-elnök-vezérigazgató tulajdonos, köztük a szegedi székhelyű Sole-Mizo Zrt.-nél.

Munkatársunktól - Délmagyarország napilap - 2011.09.06. 11:24
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Éder Tamás PR-igazgató tájékoztatása szerint idén a Bonafarm Zrt.-nél a jegyzett tőke 5 millió forintról 1,3 milliárd, a Fiorács Kft.-nél 1,2 milliárd forintról 1,9 milliárd, a Sole-Mizónál 2,8 milliárd forintról 4 milliárd forintra nőtt. A Dalmandi Mezőgazdasági Zrt.-nél is alaptőkét emelnének mintegy 2,2 milliárd forint értékben, így a cég jegyzett tőkéje 4,9 milliárd forint lesz majd.

A Bonafarm Zrt. és a Sole-Mizo Zrt. esetében részben korábbi tulajdonosi kölcsönök átalakítására került sor, ugyanakkor a Fiorács Kft. és a Dalmandi Mezőgazdasági Zrt. esetében új források bevonása történt – közölte Éder Tamás, hozzátéve: a tőkeemelés részben a társaságoknál folyamatban lévő fejlesztések finanszírozásához járul hozzá, részben hitel visszafizetését tette lehetővé. A Csányi Sándor befektetéseiből álló élelmiszergazdasági cégcsoporton belül a Sole-Mizo – mint ismert – tejfeldolgozással, a Fiorács sertéstenyésztéssel, a Dalmand szántóföldi növénytermesztéssel és sertéstenyésztéssel foglalkozik. A Bonafarmhoz tartozó 8 cég 2010-ben 125 milliárd forintos nettó árbevételt ért el, 2011-re 5–6 százalékos árbevétel-növekedést terveznek.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. 620829 2011.09.06. 11:52

Ha Csányi úr vérbeli bankos szakember lenne..akkor devizapiacon sok tizszeresét kereshetné...mint ezekkel az értelmetlen cégekkel....szerintem persze csak és szigorúan +++Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...